JOADORE
Now Reading:

The skirt

Här är kjolen som jag köpte i en pop up vintage store på Portobello road. Älskar den verkligen!...

Här är kjolen som jag köpte i en pop up vintage store på Portobello road. Älskar den verkligen! Skinnet är i riktigt bra skick och spännnena på sidorna är grymt snygga. Den kostade bara 30 pund, men var tvungen att få den insydd för 40, för den var så himla stor. Men det var det värt, och 70 pund är fortfarande ett kap för den här godingen!

This is the skirt I bought in a pop up vintage store at Portobello road. I really love it! The leather is in such great quality and the buckels on the sides are really nice. The skirt only cost 30£! But unfortunately I had to make it smaller for 40£. But 70£ is still a really good buy for a skirt like this, and I am so happy with it.

Här är affären jag köpte den i, dom hade rätt mycket roliga saker där. Jag är inte så förtjust i vintage egentligen då jag inte gillar lukten eller när någonting känns gammalt. Men sakerna här inne var i ovanligt bra skick.

This is the store I bought it in, they had a lot of fun stuff there. Normally I am not to excited about vintage, because I do not like the smell and when clothes feel old. But the things that where in this store where unusually good.

7 comments

 • Anonymous

  åh i love it!

 • Anonymous

  BRA KÖP! fyfan va snygg

 • Hej Fina! kika gärna in min blogg om du vill vinna ett par vita flatform sneakers, fynda det senaste modet inom bloggvärlden eller bara inspireras. Ursäkta om du inte gillar den här typen av kommentar. Ha en underbar kväll kram

 • Sofie

  Galet snygg kjol! Du, jag skulle behöva din hjälp.. Jag ska på ett cocktail-party nästa lördag – vad ska jag ha på mig? Har nämligen ingen inspiration för tillfället. Tack för en grym blogg!! 🙂

 • Audrina

  Grymt snygg kjol!
  Har lite frågor ang st tropez busen. Hur länge håller moussen på kroppen och färgar den av sig lätt? Den här wash off busen, hur länge håller den och är den till för ansiktet eller kropp också?
  Skulle inte du kunna göra en video på hur du applicerar loreals bus för ansikte? Eller om wash off eftersom dem är väldigt lika! Jag har nämligen den från loreal men det blir aldrig bra på mig, jag ser bara fläckig ut i ansiktet
  eller halsen! Please help me haha, 🙂

  • Jag lägger mig i här å svarar.
   Jag har personligen prövat många bus
   å e väldigt kräsen.
   Den enda jag tkr e bra å då menar
   jag BRA! är Vita Liberata som du applicerar
   bäst med en plasthandske.
   Till ansiktet kan jag varmt rekommendera
   Loreals bus spray face
   mist nåt heter den som man spryar
   över ansiktet.
   Man får en jättefin färg!
   Av Vita Liberata blir man jättebrun direkt
   men gör såhär för bästa resultat när d kmr
   t bus:
   Peela hela kroppen och smörj in dig lite
   lätt men mest på
   armbågar,hälar,fötter å händerna.
   Låt torka nån timme innan du applicerar
   busen.
   Sen när du e klar så sätter du på
   dig en svart långärmad top å svarta
   tights så det inte färgar av i sängen.
   Sen när du vaknar så duschar du av dig.
   Men kom ihåg att inte duscha så varmt
   dessa dagar då färgen försvinner mkt
   snabbare då.
   Smörj in dig varje dag också så håller
   d längre.
   Det är jätteviktigt med alla dessa steg för
   ett fint å jämnt resultat.
   Man får verkligen ta sig tid och göra
   det noggrant så blir d toppen.
   Prövat St Tropez vita mousse flaska
   å tyckte den var jättedålig.
   Svår applicerad och inte lika mörk
   färg som Vita Liberata.
   Sälja på Eleven för 295kr men såå
   värt pengarna.
   Lycka till!
   /Anna 🙂

 • Satan vilken smarrig kjol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.