JOADORE
Now Reading:

antiques at portobello

När jag var klar med att må skit, vilket inträffade runt 2 tiden så gick vi bort till...

När jag var klar med att må skit, vilket inträffade runt 2 tiden så gick vi bort till lördagsmarknaden på Portobello och tittade på antikviteter till lägenheten. Nycklar, lås, klockor, resväskor, små prylar och ja jag vet inte allt vi har kollat på. Min pojkvän vill ha resväskor till lägenheten. Jag hade kunnat döda för några LV trunks, det är så sjukt snyggt.

When I was done feeling like shit we walked to the saturday market at Portobello and looked at antiques for the apartment. Keys, locks, suitcases, watches and all kinds of old things. My boyfriend want suitcases for the apartment. I would so much love to have a LV case I really love them. 

2 comments

  • Amelia

    hej, måste bara fråga vad har du haft för kameror? ser på dina resebilder att du har tagit bilder under vattnet också! du får gärna säga om hur bra dom var och så 🙂 kram

    • johannaeo

      Alla mina resbilder (förutom london då) är tagna med min Canon g11 som jag har undervattenshus till. Dessa bilderna och de flesta andra i min blogg har jag tagit med min Canon EOS 7D 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.