JOADORE
Now Reading:

Rain

Haha jag vet jag ser sjukt lycklig ut. Det bara regnar och är kallt här i London just...

Haha jag vet jag ser sjukt lycklig ut. Det bara regnar och är kallt här i London just nu. Kan knappt gå utanför dörren. Men nu verkar det ha spruckit upp lite och man får se solen kika fram. Enligt väderprognosen ska det inte vara så länge. 😉 Idag har jag käkat en laxsallad på portobello road och solat solarium och bränt mig. Solarium här är sjuka, jag stod i 10 minuter. Är helt röd i ansiktet.

Haha I know I look so happy 😉 All it does here in London is rain. Can hardly go outside the door. But right now it looks kind of sunny for a change. But according to the weather prognoses it is not here to stay 😉 Today I have eaten a salmon salad at portobello road and went tanning and burned my face. Tanning salongs here are sick, I was in for 10 min and my face look like a tomato! 

5 comments

 • Det är tufft mentalt med vädret i London. Jag bodde där i ett år och från oktober till februari regnade det hela tiden. Visst vi har ju det väldigt kallt i Sverige men det där gråa färglösa blöta var riktigt tufft psykiskt för mig.

 • Lizette

  står man upp i solariumen i england…? eller fattade jag bara fel? Vore iofs asbra för då slapp man ju solariefläckarna man får ovanför rumpan och på skulderbladen 😉

  • johannaeo

   Ja men det finns både Vanliga och stå. Det finns i Sverige också men är kanske inte lika vanligt 🙂

 • Nathalie

  hur lång är du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.