JOADORE
Now Reading:

Notting Hill

Ni har frågat mig mycket om vår lägenhet och om jag kan visa bilder på den och området...
Notting Hill

Ni har frågat mig mycket om vår lägenhet och om jag kan visa bilder på den och området vi bor i. Så idag när jag var ute på en höstpromenad tänkte jag att jag kunde visa er lite av Notting Hill. Så får ni väl se lite av lägenheten snart också. 😉 Här är i alla fall huset som vi bor i, på våning 2.

Jag älskar verkligen Notting Hill och alla gamla hus med nymålad vit exteriör som är perfekt nyrenoverade invändigt. Stora fönster och nästan alltid med en trädgård eller privat park på baksidan fastän det är mitt i centrala London och bara några få stationer ifrån Oxford Street.

You guys have been asking me a lot about the apartment and if I can show you pictures of it and the area we live in. So today when i was out for a walk in the nice fall weather (yep, the weather was actually nice today) I thought I should show you a bit of Notting Hill. AND you can get to see more of the apartment soon as well. 😉 In the picture above you can see the apartment we live in, on floor 2.

I really love Notting Hill and all the old houses with perfect newly white painted exteriors and of course always perfectly renovated inside. Big windows and almost always a garden or a private park on the backside even though it is central London and just a few stops from Oxford Street.

Från gatan precis utanför där vi bor

From the street where we live

Perfekta entréer

Perfect entrées
Många söta små butiker runt där vi bor, jag ska göra ett inlägg med shoppingen här också som faktiskt är bra. Dom har väldigt många butiker som är kombinerat shopping och café/restaurang. Så mysigt. Och perfekt när man vill ha vinlunch. 😉

Many nice shops where we live, so I will do a shopping guide from here this week too. They have many sweet shops that are combined shopping and café/restaurant which is so nice. And perfect when you, like me, like to combine shopping with a drink 😉

 

Alla häckar med privata parker på insidan. Här finns en hel del ekorrar och vi har faktiskt en räv som brukar springa förbi här på gatan utanför vår lägenhet på kvällarna. Vi brukar se den när vi sitter i soffan haha.

All high hedges with private parks on the other side. There is a lot of squirrels here and we actually have a fox that use to run on the street at night outside our apartment. We can see it when we sit in the sofa, haha!

20 comments

 • Det är som en dröm!

 • Jättefina bilder verkligen 🙂

 • å utrolig vakkert!! Har dere kjøpt eller hyr dere sammen?

 • Guuuu va fint! Vilken dröm! Så avis..!!

 • ser verkligen vackert ut! 🙂

  johanna, jag undrar var du hämtar din inspiration när det gäller mode? tycker det är så svårt att hitta inspiration jag gillar. men din stil gillar jag! 🙂

  • johannaeo

   Tack så mycket! 🙂 Oh det vet jag inte riktigt. Streetstyle bilder är det nog mest. 🙂

 • Elina

  Hur mycket kostar det ungefär att bo som du bor? 🙂 Ser helt underbart ut! Sååå fina hus

 • hittade en bild på dig på instagram! @fitbodyhealthysoul. 🙂

 • Linnea

  Oherregud du lever ju rena drömmen. Åh vad jag vill flytta till London nu, iallafall stanna ett tag och bara leva livet!

 • Love Notting Hill. Hopefully I’ll live there one day myself! Nice pictures 🙂

 • Amanda

  Hej, jag undrar om du vet när läpp eva kommer till stockholm?

  • johannaeo

   Imorgon! Ring och se om hon har någon tid kvar 0702000955.

 • Josefina

  Det känns verkligen som om du hittat ditt rätta element! Allting liksom klaffar, du känns som en helthet. På ett väldigt bra sätt, det är fint att se. Du passar bättre här än i sthlm och du verkar vara väldigt glad och lycklig. Mycket fint!

  • johannaeo

   Aw tack så mycket sötis! haha ja, jag var ju inte direkt ledsen att byta ut sundbyberg mot detta haha. jag är jättelycklig. 🙂

 • Sofia

  Vad roligt att du bor i London o Notting hill. Flyttar också själv dit nästa veckan 🙂 kul att se bilder därifrån och se att det är ett bra område.. har en grej som jag inte fått kläm på riktigt. Hur man fixar tunnelbane/buss-kort där? Är det OyserCard som gäller? funkar det som ett refilkort typ, man fyller på med pengar att sen åka på?
  Kram 🙂

  • johannaeo

   Ja, här är jättebra! Ja, det funkar typ som i Stockholm. Du kan ladda på valfri summa och åka som vanligt på det. Kostar typ 5 pund att åka fram och tillbaka till stan. Eller kan du köpa för en vecka eller månad och då kan du åka hur mycket du vill.

   Om du ser mig här får du komma fram och säga hej 😉 Kram!

 • all the buildings are so beautiful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.