JOADORE
Now Reading:

Todays

Shoes / Mango (last year), Sweatshirt / Stylestalker (here), Jeans / 7 for all mankind (here) Watch /...
Todays

Shoes / Mango (last year), Sweatshirt / Stylestalker (here), Jeans / 7 for all mankind (here)

Watch / Michael Kors (here), bracelet / Massimo Dutti, Necklace / Diana Warner (here)

Träffade syrran och Danielle idag och gratulerade dom till sin nya lägenhet/radhus i zon två som dom precis skrivit kontrakt till! Jättefräsh lägenhet och i ett bra område. Så jag kommer definitivt kunna lämna Notting Hill ibland för att hälsa på 😉 Sedan fyndade jag ett par ballerinas på Primark, haha! Verkligen plånboksvänliga. Är förresten helt kär i både min nya tröja och dessa vita jeansen. Materialet är så sjukt härligt och jag älskar vita jeans nu till hösten.

I met up my sister and Danielle today and congratulated them to their new apartment in zon 2 that they just signed the contract on. Superfresh apartment and in a nice neighborhood, so I will consider leaving Notting Hill to visit for sure 😉 Later I found a great pair of ballerinas at Primark of all places! Really wallet friendly. And also I am so in love with my new sweatshirt and these white jeans. The material is so nice and I absolutely love white jeans for fall.

26 comments

 • LOVE IT. ♥

 • julia

  har din syster en blogg? 🙂

 • Cissi

  Supersnyggt! Extra plus för att det ser ut som att du svävar i luften på bild nr 2 :))

 • Hello gorgeous! Du är så sjukt snygg, en riktig stilförebild. Kollar din blogg varje dag!
  Jag ska snart iväg på en lång resa till Kanada och jobba där i ett år. Jag hade blivit såå glad om du hade kunnat göra ett inlägg/svara på denna kommentaren om hur man bär sig åt för att packa inför en långresa. Du har ju rest ganska mycket, hade varit kul att få veta hur du tänker runt packning. 20 kg bagage + 10 kg handbagage är ju ingenting, gäller att göra smarta val. Är det bara back to basics, eller ska man ha färdiga outfits?
  Puss

  • johannaeo

   Är lite trött nu. Lovar att svara imorgon. Så ta inte illa upp nu när jag svarar på alla andra utom din kommentar! haha kram och återkommer imorgon!

 • oj vad långt hår du har fått och finaste färgen. sån färg jag också skulle vilja ha men ingen frisör som verkar förstå hur jag vill ha det… ska fan ta med och visa bild på ditt hår nästa gång haha.

  • johannaeo

   Frisörer fattar aldrig när man försöker förklara. Det enda rätta är att ta med en bild! 🙂 Tack så mycket!

 • sophia

  mer outfitbilder likt dessa, de är de bästa med din blogg

 • Såg dig på oxford st och du har verkligen grym stil! 🙂

  • johannaeo

   TACK! Varför kommer ni inte fram och säger hej till mig? 🙁

   • Du susade förbi mitt i ett övergångsställe så jag hann inte ens reagera förrän du var förbi, haha. Men jag lovar att hälsa om jag ser dig igen! 🙂

 • WOW! Bild nr 3 är verkligen den snyggaste bilden på dig, EVER! Ville bara säga det 🙂
  Trevlig helg!

 • Sofia

  vet du nått ställe kring notting hill som gör naglar som du skulle rekomendera? Gör hela set, men förlängning o allt 🙂 Eller ja, behöver ju egentligen inte vara precis i notting hill, men London iaf! 🙂

  • johannaeo

   Har gått till ett ställe som var superbra i Notting Hill. Ligger precis vid stationen. Om du går upp på vänster sida vid utgången och fortsätter gå i typ 1-2 minuter så har du det på hörnan! 🙂

 • M (the original)

  Fan vad du är snygg!! Finast i London.
  Jag är lite rädd för vita jeans, fast det kan ju verkligen vara fint, så som du har här…

  Tycker förresten att ditt hår ser tjockare/fylligare ut nuförtiden. Gör du något speciellt med det? Vad tror du om att käka något tillskott för håret?
  Mitt hår har varit så ledset ett bra tag nu, inget liv alls i det. 🙁

  • johannaeo

   Och du är gulligast i världen!
   Jag var det innan också, därför jag inte har några. Men nu fick jag sånt sjukt ha begär haha.

   Det är nog mycket för att det blivit längre. När jag hade långt hår innan så var det ju så slitet så det var inte tjockt. Men när jag klippte av det så har jag lyckats behålla tjockleken i längderna också. Sedan böjer jag ut det med plattången längst ner för att få det att se mer fylligt ut 🙂

   Jag har ingen erfarenhet av tillskott. Men det kan ju inte skada? 🙂

 • Åh efter att ha kollat in dessa bilder 100 gånger måste jag skaffa ett par vita jeans! Du är så himla vacker Johanna. Kramar till dig!

 • Hej finaste, jag håller med Sabina om att jag har kollat bilderna hundra gånger och också är såå sugen på vita jeans!! Vad har du förresten för storlek på den gråa tröjan? Jag blir inte klok på om jag ska ta en storlek 4 eller 6 🙁 Puss på dig!

  • johannaeo

   Hej sötis! Jag har storlek 2 i den. Ville inte att den skulle vara så stor som på modellen på shopbop. Jag föredrar när den sitter lite lite tightare 🙂 Den är perfekt på mig i denna storleken. Så vill du den ska sitta samma så föreslår jag den mindre storleken. Puss!

   • Storlek 2! Men gud jag var på väg att beställa en storlek 6 precis. Jag är nog någon cm kortare än dig men väger kanske 10 kg mer så jag blir inte klok på det 🙁 Jag vill nog att den ska sitta som på dig, den är ju ändå ganska lös ? Aja, får väl se hur jag gör! Puss

    • Förresten, det är så roligt att läsa din blogg nu. Tycker bara att den blir bättre och bättre Johanna! Jag kommenterar inte så ofta och när jag väl kommenterar så ber jag dig om något haha. Men ville bara säga det i alla fall att jag tittar in här flera gånger om dagen och det är för att du gör ett bra jobb. Puss

 • Nuria

  Hi darling!
  I’m nuria from barcelona.
  I would like to buy those amazing jeans but i don’t know which is my size. May can you tell me which size are your jeans, this would be perfect!
  Thank you so much!!
  I love love this look! You look amazing!
  Kisses
  Nuria pons

 • majken

  Hi J! i love the way you pictures look with the colours and the bokeh effect, but would you please help me, what camera are theres pictures taken with??? it lokks amazing! i have the canon g12 right now but i don’t really think it works for me :/ thank you so much!!! keep up the good work i love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.