JOADORE
Now Reading:

leather sweatpants

Fotograferade även den här kvinnan utanför Mulberry visningen under London Fashion week. Ända sedan dess har jag varit...
leather sweatpants


Fotograferade även den här kvinnan utanför Mulberry visningen under London Fashion week. Ända sedan dess har jag varit sugen på ett par slappa läderbyxor. Det jag gillade med dessa var att de slutade i ankelhöjd och hur hon hade matchat dom med skorna och smyckena.

I also photographed this woman outside the Mulberry show during London Fashion week. Ever since then I have been wanting a pair of slouchy leather pants. What I liked about these was that they where ankle long and how she had paired them with the shoes and jewelry.

 1, 2, 3, 4

2 comments

  • bella

    skulle du inte kunna göra ett collage med snygga vinterkappor?:)

  • Coolt! Köp, du skulle passa jättebra i sådana byxor. Dock tycker jag att nr.2 var för korta i benen, välj någon av de andra 3 😉

    Tänkte fråga vad du använder dig av för kamera när du fotar till bloggen och vilka inställningar du oftast brukar ha då. Hur kunde du lära dig kameran och inställningarna så fort? Jag har haft min canon i över ett år och fortfarande inte lärt mig så jag får de”perfekta” bilderna. Hur gör du t.ex när du ska fota i rörelse, som bilden när hon går? Tacksam för svar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.