JOADORE
Now Reading:

My pick

Här är bordet från Tom Dixon min vi köpte till lägenheten härom dagen. Jag har velat ha något...
My pick

Här är bordet från Tom Dixon min vi köpte till lägenheten härom dagen. Jag har velat ha något av dessa borden jättelänge nu, tycker dom är så himla fina! Och min pojkvän är ju minst sagt lite speciell när det gäller vår lägenhet och vad som passar och vad som inte passar. Så att jag fick välja ett bord som han inte ens tyckte om kändes rätt bra 😉

Here is the table from Tom Dixon that we got for the apartment the other day. I have been wanting one of these Tom Dixon tables for so long now, I think they are amazing. And my boyfriend is… lets say a bit special about what goes and what doesn’t in the apartment. So the fact that I got to pick a table that he didn’t even like felt kind of good 😉

7 comments

 • Sofie

  Hej Johanna! Jag & två tjejkompisar funderar på att åka till London över nyår. Håller på att kolla lite flyg och hotell. Vilket flygbolag skulle du rekommendera? Finns ju hur mycket som helst! Kram

  • johannaeo

   Oj! British Airways.

   Jag åker oftast med ryan air då det är det enda flygbolaget som flyger till malmö. När jag åker hem vill jag ju till min familj i Helsingborg 🙂 Så lite onödigt för mig att åka till typ Stockholm eller Köpenhamn när jag kan åka direkt till malmö. även om ryan air är skit 😉

 • hanna

  Fan va dåligt du bloggar numera. Du lovade flera inlägg om dagen för inte alls längesen. Börjar bli tråkigt 🙁

 • Hej Johanna!
  Ser att du har varit i Thailand och härjat och jag skulle bli skitglad om du ville hjälpa mig lite på traven 🙂
  Det är tack vare dig och din blogg som vi absolut vill se Raya! Däremot har jag lite frågor om locations..

  Ska man bo i Phuket eller Krabi om man vill se Raya och Similian Islands? Vad jag förstått är dessa öar närmare Phuket, men samtidigt säger så mycket folk att Phuket inte är värt något besök.. utan att Krabi är finare.. men kan man verkligen ta sig till Raya och Similians från Krabi?

  Och sen tvärtom, kan man ta sig till Phi Phi från Phuket?

  OM det går att ta sig till Raya, Similian och Phi Phi (alla tre) från Krabi så är ju valet enkelt, men när Raya och Similian är det som lockar mest kanske man “måste” ta Phuket? 🙂

  Jag skulle verkligen bli megaglad om du vill svara! 😀

  • johannaeo

   Såklart vill jag det!! 🙂

   Nej att bo i Phuket är verkligen ingenting jag rekommenderar 😉 Men sen samtidigt tycker jag inte att “staden” ao nang som vi var i när vi bodde i Krabi är speciellt trevligt heller. Utan det är öarna runt omkring som är fina. Sen om ni bor på ett fint hotell så spelar det nog inte så stor roll om det är i phuket eller krabi.

   Så vitt jag kan se kan man inte ta sig till similian eller raya från Krabi, utan bara från phuket. Jag vet inte då vi inte gjorde det. Men när jag googlade lite hittade jag inget om det. Dock kan man ta sig till Phi Phi. Om ni ska till Phi Phi rekommenderar jag att åka till Maya Bay också, där är jättefint! Åk inte någon rundtur på massa annat skit runt phi phi. Utan bara phi phi och maya bay!

   Om ni väljer ao nang så rekommenderar jag Poda Island också. Ganska mycket folk med framåt eftermiddagen drar dom hem och då är där otroligt fint!

   Hoppas det hjälpte lite 🙂

   • Tusen miljoner tack din vackra varelse!! 😀

    Detta hjälper mycket, samt får mig att känna “YES! Vi har gjort rätt!”, rutten ser nämligen ut som följer: Bangkok 3 dagar, sen flyg ned till Phuket för att ta oss till Khao Lak (vad jag förstått går båtresan till Similian snabbare härifrån än från Phuket (?)) för att ta båten över till Similian för att bo där någon vecka, sen båt till Khao Lak igen, direkt ned till Phuket för att direkt åka till Raya och bo där några dagar, sen över till Phi Phi för några dagar, sen tillbaka till Phukets flygplats och avslutningsvis några dagar i Hong Kong innan vi tar flyget hem därifrån. Då känns det som att vi har valt rätt 🙂
    Inget lockar i Phuket eller Khao Lak, förutom någon djungeltur eller nåt, men annars är det absolut öarna som lockar mest 🙂
    Jag tror att vi är riktigt ö-älskare. Bor på Gotland, och när vi var i Mexico var det samma sak där – det var öarna som var absolut bäst! Missa INTE Isla Mujeres om du skulle få för dig att åka till Mexico 😉

    Tusen tack för ditt svar! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.