JOADORE
Now Reading:

White leather

Idag kom DHL med min nya läder-kjol från Nicholas.. Den är så galet snygg! Jag har den i...
White leather

Idag kom DHL med min nya läder-kjol från Nicholas.. Den är så galet snygg! Jag har den i en size 6 då den är i australienska storlekar. Vilket personen som har gjort recensionen på Shopbop verkar ha missat. Size 6 motsvarar size 2 i US size. Så den sitter perfekt på mig. Kanske lite stor i midjan but who cares? Bästa köpet på länge och jag vill att det ska bli vår nu! Sen är jag såklart galet glad över mina aquazzuras. Kommer bättre bilder på dom!

Today DHL came with my new leather skirt from Nicholas.. It’s crazy hot! I have it in size 6 since the sizing is australian. Which the person who have done the review on shopbop seem to have missed. Size 6 is like size 2 in US size. So it fits me perfectly! Ok, maybe a tiny bit to big, but who cares? Best buy in a long time. And I just want it to be spring now! And of course I am so happy about my  aquazzuras. I will show you better pictures of them soon!

15 comments

 • Anonymous

  Dina bröst ser stora ut. Har du förstorat dem’?

  • johannaeo

   I KNOW, haha! Nej det har jag inte. Jag har en bombshell på mig. Jag har alltid helt ovadderade BH:ar annars, utan push up.

   • sofia

    Ok, nyfiken! nån spec anledning till varför du använder bombshell? känns det inte som “falsk” marknadsföring att gå med två stl större bröst än vad man egentligen har? 🙂
    Förstår tanken att brösten ser fylligare och snyggare ut, men av samma anledning är jag tveksam till en sån då brösten borde kännas mini när man tar av sig den eftersom man själv, och andra, är van att se en med vavavoomboobs?

    Hur som, snygg är du iaf..as usual!

    • johannaeo

     haha jo, det är ju “falsk marknadsföring” om man nu vill utrycka det så 😉 Därför använder jag det oftast inte. Men jag tror faktiskt att lite mer erfarna killar är bekanta med effekten av en push up BH 😉

     • sofia

      Hehe jo visst lär killar veta vad en push up gör -alltså pushar brösten upp och ihop med en liten vaddering. Däremot gör ju en bombshell bra mkt mer än så då även själva bhn oftast är flera cm tjock 😉
      Nä men blev mest nyfiken på hur du kände för egen del, då jag själv hade känt mig sjukt missnöjd när jag tog av mig den igen haha, och då har jag ändå 75 C-D 🙂

     • johannaeo

      Jag har också 70D 😉 Och hade inte visat mina bröst för en kille som brydde sig om vilken storlek jag hade 😉

 • Så fin!! <3

 • Fantastiskt snygga! Både kjolen och skorna. To die for <3

 • can you do a post on some new year eve dresses you like? some inspiration?

  love from Denmark //

 • Angel

  Så snygg !! Betalar du tuller när du beställer från shopbop?

 • Wow, vad snyggt! Bara lite nyfiken: hur är kjolen att gå i? Typ om det e stressigt o man måste skynda sig… för den ser ju lite tajt ut 😛 Såg bröstdebatten o jag tycker att man får supersnygga bröst med bombshell eller på annat sätt så ska man vara glad <3 Du e så galet snygg o det går nog inte att hitta minsta skönhetsfel på dig <3

  • johannaeo

   Det är det som är grejen, den är perfekt! Inte alls snäv. Men ser ändå ut att vara det. tror det är pågrund av att den är lite kortare där fram och längre där bak.

   Tack så hemskt mycket sötis! <3

   • Fan vad najs att den är så perfekt =) Är ju inte alltid som toksnygga plagg är underbart bekväma eller att man blir rörlig osv 🙂

    Awwwe så lite så <3

    Btw vad är du allra mest nöjd med för din egen kropp och utseendet och finns det nåt du känner "ånej, jag önskar att det såg ut som på den där supersnygga tjejen"?

 • sofia

  Haha “bröstdebatten” 😀
  Som jag skrev innan tycker jag också att johanna alltid är supersnygg, så bombshellfrågan var absolut inget påhopp, kom igen..
  Enda anledningen till varför jag frågade är att jag själv är tveksam till att använda en bombshell, bland annat då en sådan som sagt är bra mycket tjockare än en vanlig push up. Hoppades att johannas svar kanske skulle få mig att ändra tankebana, då en sådan uppenbart ger snygga(re) bröst!
  Personligen förstår jag inte riktigt vad den här delen med att visa sig för en kille med/utan en bombshell på kom in i bilden?? Jag kanske var otydlig eftersom jag skrev att brösten måste kännas små och tråkiga när man tar av den och andra är vana att se en med fylligare bröst… Men med mitt första inlägg menade jag endast att JAG själv skulle känna mig missnöjd när jag sedan tar av den eller bär en vanlig bh. För mig är känslan av “falsk marknadsföring” enbart en nagel i ögat på mig själv då folk tror att man ser ut på ett sätt man inte gör, jag känner mig alltså “fejk” då. Detta totalt oberoende av om någon annan ser mina bröst eller inte! 🙂
  Då vi tydligen har ungefär samma stl vet du ju att vi inte har små bröst utan bh, och att män tycker att de är Mycket mer än ok när man är naken 😉
  Handlade alltså bara om självkänsla för egen del, men den går ju alltid att jobba på 🙂

  Ha det fint och fortsätt inspirera med din fantastiska smak, kikar faktiskt in dagligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.