JOADORE
Now Reading:

Some relationships..

Har bestämt mig för att jag ska åka till både Spanien och Thailand efter nyår och vara borta...
Some relationships..


Har bestämt mig för att jag ska åka till både Spanien och Thailand efter nyår och vara borta i stort sätt hela januari. Få lite ny energi. Det har kanske inte varit svårt att undgå att jag mått rätt dåligt på senaste och det har lett till att jag inte kunnat prestera på topp här. En blogg är någonting som enbart bygger på en människans förmåga att kunna spegla inre tankar, känslor och skönhet och dela med sig av det till andra på ett inspirerande sätt. Det är i alla fall det jag hoppas och tror att jag gör i min blogg. Men när man mår dåligt känner man sig tom på just detta. Vissa förhållanden drar ner en i skiten. Detta var ett sånt och jag firar in det nya året som singel och det är första gången sedan i somras som jag känner mig lycklig. Och ja, jag bor fortfarande kvar i London.

I have decided to be go on a long vacation to both Spain and Thailand after new years to get some new energy. It may not have been hard for you to notice that I have felt really bad in the last few months. Because unfortunatelly everything you feel emotionally reflects in your blog. Since a blog like mine is built on a persons ability to show inner thoughts, feelings and beauty in a inspirational way (at least this is what I think and hope that I do here.) But when you feel bad you feel totally empty on this kind of inspiration. Some relationships really gets you down. This was one of them. So I will be celebrating New Years as single. And it is the first time since this summer I have felt really happy. And YES, I will still be living in London. Hope the new year will bring something better for me.

45 comments

 • Jag har följt din blogg ett tag nu och jag tycker att du är mycket stark. Det är häftigt att kunna lämna ett förhållande när man känner att man inte mår bra av det. Jag tror på dig! Kram

 • Charlie

  Good for you!

 • jenny

  vad ska du ha på dig på nyår? snälla ge mig inspiration!!! klänning? byxor?

  • johannaeo

   Inte en aning. Bryr mig inte så mycket, är inte så förtjust i nyår! Det enda som är värt att hetsa över flera veckor i förväg är första daten med någon du gillar och ditt bröllop 😉

   • Skont att se att det finns andra som inte ar upp over oronen hypad over nyar.

    Maste saga att du har mognat valdigt mkt i snabbt takt trots din ringa alder. Sen ar det valdigt bra att du inte fatt avsmak for London pga detta intermezzo – inte helt ovanligt att det hander.

    Best wishes! x

 • Likheten mellan män och bebisar är väl att båda behöver napp? 😉 Njut av att vara singel, njut av dina kommande resor och framförallt känn dig lycklig i de val du tar och gör!! God jul! / Frida

 • Finns fan inga killar som är värdiga oss tjejer! Vill inte ta i de flesta ens med tång…
  Haha. Men, vad skönt att du mår bättre!
  Önskar dig all lycka till året som kommer 🙂

  • johannaeo

   Nä!!! Dom är få. Nu ska jag fan inte nöja mig med något annat än perfektion. Annars kan det va!! 😉

   • Noname

    No man is worth your tears, but once you find one that is, he won’t make you cry…

 • linnea

  take your time och vi klarar oss ett tag tilll 🙂

 • Jessica

  Du är stark 🙂 Vila och ta ny energi! 🙂

 • pimpong

  ÅH bebis, vad bra för dig! Ska bli kul att läsa 🙂
  Och det är ett jävla bra statement till alla dumma fruntimmer som går och mår dåligt av ett förhållande!
  GET THE FUCK OUT, YOU LUNATICS!

  • johannaeo

   Haha ja!! Det är det enda rätta. Man glömmer bort att man faktiskt bara kan säga att nä nu vill jag inte mer. Så är allt bra igen. Livet går inte under för att man är singel. 3 simple words – det är slut! Så känns det som att man vaknar upp från en mardröm.

 • Bebie

  styrkekramar!!

 • Anaïta

  Enjoy! you deserve it

 • M (the original)

  Fina J!
  Många, många kramar till dig! Som de andra skrev, det krävs styrka att kunna lämna. Och självbevarelsedrift.
  Du har båda, var glad för det.
  Använd januari till att återhämta dig och bara ta det lugnt. Jag ska ta både januari och februari. 🙂

  Önskar dig all tänkbar lycka och harmoni. Det är sällan man träffar på folk som har vett och insikt, samt hjärta ovanpå det.
  Jag tycker du har det.

  Finns alltid på mail om andan nångång faller på.

  • johannaeo

   Värmer att du alltid ger ditt stöd M!

   Tack så hemskt mycket! Och ja, Det krävs väldigt mycket.. Jag har fått hjälp jag är evigt tacksam över och som gör mig glad just nu när jag egentligen borde varit ledsen. Och alla era fina ord värmer såklart alltid enormt!

   <3

 • vet inget om din relation, men vet om grekiska killar, speciellt dem från överklassen. vet att dem kan vara helt underbara, nästan drömaktiga ibland, men också väldit svåra. bra att du drog dig ur hyfsat tidigt och tar hand om dig med att göra saker för dig själv!

  jag hoppas du behöll väskan du fick i julklapp, det skulle jag gjort, och vad jag kommer ihåg så har inte rika grekiska killar några problem med det? haha! kör hårt gurl

  • johannaeo

   Ja, väskan är det ju inte tal om att jag ska lämna tillbaka. Lite märkligt det där att det första folk frågar mig är om jag ska lämna tillbaka väskan. Hade nog ingen frågat om det var en mer “normal” julklapp. Men han har ju inte köpt mig för att jag fått en dyr väska. Det vet han också och skulle aldrig be om den tillbaka.

   Sen vill jag säga att han är inte från överklassen. Han växte upp fattigt och har jobbat sig till dit han är idag, är väldigt välutbildad och talar typ 5 olika språk. En av sakerna jag gillade med honom.

   Men du har rätt om svår 😉

   • okej, my bad om att jag tog det för givet att han var överklass. väldigt många (emphazie on väldigt) greker som bor i London är från överklassen, hade själv en kille som pluggade och bodde där.

    aja, om du någon gång i framtiden skulle vilja ha en grekisk man igen så kom ner under sommaren till Aten (och vilken ö som helst) så bjuder jag på guidning av bästa ställena att hitta BRA dudes + grekisk mat.

    lycka till med allt och god jul

    • johannaeo

     Haha ja, jag vet! Det är ingen fara, ville bara klargöra 😉

     Haha, det låter helt underbart. Just nu är jag lite trött på greker, men det kanske ändras 😉

     Tack så mycket och god jul på dig också!

 • Amanda

  Vad var det som fick dig att göra slut? Det är så svårt att veta om man skall “kämpa på” för att man älskar personen, eller om man bara borde göra slut. När huvudet säger en sak, och hjärnan en annan är det väldigt svårt att veta vem man skall lyssna på.

  • johannaeo

   Jag är lyckligtvis sådan som person att blir jag ledsen, besviken eller sårad upprepade gånger så tappar jag känslor för personen som får mig att känna så. Handlar mycket om att man ska uppskatta sig själv och veta sitt eget värde. Vet du att du kan få bättre ska du inte tveka på att skaffa bättre!

   Och tro mig, mår du dåligt och är ledsen kan du ALLTID hitta bättre. I ett bra förhållande ska du känna dig lycklig varje dag. Självklart kan man bli osams eller bråka, men du ska ändå känna dig lycklig.

 • Amanda

  När hjärnan säger en sak och hjärtat en anna skulle det stå!

 • Søde, smukke og fantastiske Johanna… Jeg bliver så ked af det på dine vegne af at læse, at i ikke længere er sammen – men samtidig bliver jeg så glad for at læse, at du rent faktisk føler dig lettet og er glad for dit valg. Det vigtigste her i livet er simpelthen bare at følge sit hjerte, selvom det lyder dumt, for det er det der vil tage en længst i livet. Det er stort af dig at sige stop i god tid – du fortjener kun det bedste.

  Jeg håber af hele hjertet at du har det godt og ønsker al held og lykke til dig i fremtiden. Jeg er sikker på, at du en dag møder the dream guy, som har alle de egenskaber du søger. Det fortjener du!

  Tusind knus fra Danmark

  • johannaeo

   Det värmer, tack söte!

   Jag är också ganska säker på att han finns där ute någon stans 😉 Jag är övertygad om att när man hittar rätt så bara VET man.

   Många kramar!

 • Linda

  Du är så otroligt stark i mina ögon. Det är inte många som hade klarat av att göra det du gör! Men har du någon kontakt med Olof och hur är det mellan er? Om det är för privat fråga behöver du inte svara tänkte mer på att han och du verkade komma så bra överens och ni avslutade det på ett bra sätt.

  • johannaeo

   Tack så jättemycket!

   Jag och Olof har väldigt bra kontakt, pratar var och varannan dag. Har känt honom så länge och han är en av mina bästa vänner. Vi ska ses imorgon faktiskt när både jag och han är hemma över jul. 🙂

   • Linda

    Är du helt säker på att det inte lär bli något mellan dig och Olof igen? Ibland behöver man vara ifrån varandra för att inse att man hade det bäst med varandra.

 • sanna

  ska ni göra slut nu? får man fråga varför??

 • Det är ett otroligt steg att göra det du nyss gjort. Det du nämner, att känna till sitt eget värde – det är något som är så himla viktigt. Samtidigt är det svårt att se sitt värde beroende på situationen. Tycker iallafall att det är otroligt starkt av dig, det är något du ska hylla hos dig själv. Du har inte lust att låna ut lite magiska krafter (eller ett enkelt sunt förnuft) till en liten tjej (läs sara) som behöver det tanksättet.

  Och din blogg är en stor inspirationskälla.

  • johannaeo

   Väldigt vanligt att tjejer tänker att man ska ta hänsyn till situationen. Också är vi rätt bra på att själva analysera och försöka hitta bra förklaringar till varför en kille beter sig på ett visst sätt. Stackarn är stressad, deprimerad eller mår dåligt, synd om honom – kanske. Mer synd om dig som ska sitta där och försöka få honom att må bättre utan att bli uppskattad och må dåligt på kuppen känner jag.

   Det vore enkelt att lämna en kille som inte har någon anledning att skylla på till varför han beter sig på ett visst sätt. Det finns alltid mer eller mindre bra anledningar. Men i min värld så oavsett hur dåligt en kille mår eller hur stressad han är så ska han veta att han har världens bästa tjej vid sin sida. Han ska bry sig om att behålla henne. Och det faktum att han har dig ska kunna ge honom tillräckligt med gläde för att kunna behandla dig bra. Det ska aldrig gå ut över dig.

 • Vilken inspiration du är! jag har själv hängt kvar för länge i ett dåligt förhållande, nu i efterhand önskar man att man lämnat tidigare! inte många klarar det du gjort. Det är väldigt starkt och att du skriver om det öppet och delar med dig får säkert många att vakna upp! Girl you deserve the wooorld!! God Jul på dig.

 • Finaste Johanna! Har följt din blogg ett tag nu och du verkar onekligen vara en stilsäker tjej med pondus! Att du ger dina läsare en inblick i ditt privatliv utifrån detta perspektiv visar på att du är en stark person. Tack för att du är du.

  Önskar dig en riktig God Jul & Gott Nytt År

 • Caroline

  Många styrkekramar till dig vackra kvinna! Ta hand om dig nu och hoppas du får en riktigt bra start på det nya året! Lots of Love

 • linda

  Vart ska du nu bo i london?:) Hoppas du mår bra , kram!

 • Hej Johanna!
  Sjukt tråkigt med det som hänt men “skönt” att det hände såpass “tidigt” i relationen. Halvgrek och uppvuxen i Grekland som jag är så vet jag att Grekiska killar tyvärr inte uppskattar tjejer…. Finns självklart undantag… De som inte tillhör den kategorin dock låter deras självupptagenhet ta över… Allt är gullegull i början och sedan roar de sig med annat när vardagen kommer i kapp. Vet inte vad som hänt men är säker på att du är värd mycket bättre 🙂 skönt att inviga det nya året med en helt ny start som singel! Njut! 🙂

  Kram E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.