JOADORE
Now Reading:

Shoe love

Hello lover.. Galet snygga från Brian Atwood. Får kanske köpa dom i julklapp till mig själv. Får man...
Shoe love


Hello lover.. Galet snygga från Brian Atwood. Får kanske köpa dom i julklapp till mig själv. Får man när man är singel! Kan tänka mig hur snygga dom hade varit till brunbrända fötter med rött nagellack, eller kornblått, minx guldiga ja listan kan göras lång. Hur som haver är dom riktigt snygga på foten. Med dessa tänkte jag faktiskt säga god jul till er. Jag åker med min familj för att fira jul i småland imorgon i 2 dagar. Sedan blir det ytterligare julfirande i Helsingborg på juldagen innan jag åker tillbaka till London igen. Jag har redan nu fått massvis med ny energi och ser fram emot att skriva här mer när jag kan använda min dator igen 😉 Tills dess önskar jag en god jul och att ni får fina klappar och får spendera julen med dom ni älskar.


Hello lover.. Crazy hot shoes from Brian Atwood. Maybe I buy them as a Christmas present for my self. Allowed when single! I can only imagen how hot they will look with tanned feet and red nailpolish, or blue, or minx gold – the list can go on forever with these. I was actually planning to say Marry Christmas to you with these. Me and my family will go to celebrate Christmas in Småland for 2 days. And I will be celebrating even more on the 25th before I go back to London again. I have already gained so much new energy and am really looking forward to write here again as soon as I will have access to my computer again 😉 Until then I wish you all a Merry Christmas, that you get lots of lovely gifts (I will get none so I am a little jealous), but most importantly that you get to spend it with the ones you love the most! Because that is the most important thing.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.