JOADORE
Now Reading:

In spain!

Jeans / 7 for mankind, Shirt / Bershka, Shoes / Aquazzurra (here) Ä framme i Spanien nu och...
In spain!

Jeans / 7 for mankind, Shirt / Bershka, Shoes / Aquazzurra (here)

Ä framme i Spanien nu och har spenderat de senaste dagarna med champagnefrukost, solat på balkongen, god mat, joggingturer på stranden och tro det eller ej men en hel del träning. Har grym träningsvärk idag. Har bestämt mig för att bli sjukt fit 2013! Såhär har jag i alla fall gått klädd idag då jag tänkte att jag skulle på en liten shoppingtur. Hittade ingenting! Så är sjukt ledsen nu. Ska kanske trösta mig med lite shopbop senare.

I’m in spain!! I have spent the last days tanning on the balcony, champagne breakfast to celebrate the new year, nice food, running by the beach and in the woods, and believe it or not – worked out quit a lot. I have muscle soreness today that is a pain really. But it feels good! I have decided to look very good for 2013, haha! Anyway, today I have been dressed like this while I was going shopping. Found nothing! So disappointed. Maybe I will buy something from Shopbop later to feel a bit better, haha. 

6 comments

 • Nuria

  Hi johanna!
  I’m nuria from barcelona! I love love love this look!! The shoes are amazing!!!!
  I would like to know if you has bought the denim shirt this seazon. I like it and i would like to buy it.
  In which city

 • Nuria

  In which city are you on holidays??
  Thanks
  Nuria

 • Hej! Vad använder du oftast för inställningar när du fotar med ditt 50 mm? kram

 • super snygga skor och shirt!! I love it!!

 • frida

  Hej bästa!

  Hur gör du mot ditt sötsug? Jag tycker det är så mysigt och gott att äta nått på kvällen när man sitter och kollar på film. Och inte blir det bättre av att jag har en pojkvän som är en riktig gottegris och fyller skafferiet med allt möjligt onyttigt. Hur ska jag bryta detta mönster och komma in i bättre vanor? Du kan väl ge tips på bloggen vad man kan äta istället för godis, chips, glass med mera?

  kram!

 • Steffi

  Hej! skitsnygg & bra blogg måste jag säga! (:
  har två frågor till dig och skulle varit kul om du kunde svara på dom.
  1. kommer du från Helsingborg, eller känner du bara folk som bor där?
  2. tonar eller färgar du ditt hår? och isåfall vilket märke och nyans har du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.