JOADORE
Now Reading:

Homer Decor

Som jag sagt en gång förut, det är alltid de små detaljerna som gör allting perfekt. Både i...
Homer Decor

Som jag sagt en gång förut, det är alltid de små detaljerna som gör allting perfekt. Både i inredning och i livet. Vissa av detaljerna i dessa bilderna är pure perfection – så ville dela det med er! Är tillbaka i London och packar väskan för Thailand nu, resan dit kommer vara far from perfection.. Rena kaoset haha!

As I said once before, it is always the small things that make things that much more perfect. Both it home decor and in life. Some of the details in these pictures are just pure perfection… Packing my bags for Thailand now, getting there is going to be far from perfection. It is going to be pure chaos haha. 

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.