JOADORE
Now Reading:

Luxurious boxes

Loving the shapes of these houses.
Luxurious boxes

Loving the shapes of these houses.

7 comments

 • Josefin

  Hej! Jag vet inte om du egentligen kan hjälpa mig med detta men du kanske har något tips.
  Jag köpte en väska på Michael Kors på Regent street i oktober och efter någon månad började silverfärgen på en stor metall detalj att lossna och under den färgen är det som rose guld. Ser väldigt dåligt ut iallafall. Jag var på NK och fråga om dom hade tips och dom sa att jag skulle maila bilder på kvitto plus skadan.. Nu vill dom på Michael Kors att jag skickar väskan till dem så ska de se om de kan fixa den åt mig. Problemet är ju att det låter som att det inte är helt säkert att dom fixar den plus att det verkar som att jag ska betala frakten och den komma ligga runt 700 kr. Skulle bara bli glad för något tips. Och hur funkar det med reklamation i London egentligen? Får man en ny väska eller lagar dom det?

  • johannaeo

   Ja, det låter inte så jättekul. Dom ska ju fixa det eller så ska du ha en ny väska. Tycker inte du ska betala frakten heller. Säg det till dom och se vad dom säger, så kanske dom kan skicka en pre paid adress lapp till dig du bara sätter på paketet. Prata bara med dom och var lite bestämd och sätt lite krav. Men sådär ska den ju verkligen inte göra, så det får dom ju fixa. 🙂

 • WOw, I love your blog! I am going to follow you. Will you check out my blog also?
  XX

 • Noname

  Incredibly beautiful ballet. Irek Mokhamedov is at his best here and Lyudmilla Semenyaka is just as superb in this pas de deux from Act II of Spartacus by the Bolshoi, accompanied by the Khachaturian music. It touches the very depth of your heart!..

  “Adagio” from “Spartacus”
  https://www.youtube.com/watch?v=86v05kSTZ3Y

 • Noname

  fan vilken kass uppdatering du har just nu ..
  älskar den så himla mycket men de suger fett hårt att du aldrig uppdaterar längre eller låter de gå flera dagar emellan.
  hoppas de jobbiga i ditt liv går över
  styrkekram

 • Hej lovely lady! Tack för inspiration!
  Tänkte be dig om en tjänst, det är nämligen så att jag ska ha en stor cocktail fest när jag fyller år nästa månad och jag vill såklart sticka ut på festen och verkligen känna mig såå fin! Jag behöver verkligen THE dress, om man kan säga så, och jakten är igång. Inspirationen är dock på noll och jag bara skrollar förbi det mesta. Kanske för kräsen, och då slutar det oftast med en enkel svart, men vill inte känna mig “vanlig och tråkig” denna kväll. Har du några tips? Var kan jag hitta en fin klänning som inte kostar skjortan? Hur hade du klätt dig om det var din fest? Klänningen? Smyckena? Maila mig gärna! Hade blivit så glad för svar 🙂 KRAM

 • Noname

  Everyone wants to be like me… I get that alot 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.