JOADORE
Now Reading:

Patchwork

Another sunny day in London. Had a meeting in the morning, but then I was free for the...
Patchwork

Another sunny day in London. Had a meeting in the morning, but then I was free for the rest of the day to enjoy the nice weather in Hyde Park and here in Chelsea. Think I might got a little tan from today! Really starting to love this area by the way and I am so happy I decided to go for the apartment here.

I decided to dress in “classics” again. I don’t know what it is with me and this look lately but it just feels like the perfect look for a day in London, haha. White jeans and a blue denim looking shirt with some patchwork. I love patchwork at the moment! Paired it with the sandals from Nicholas (definitely become one of my favorite pairs.) And my Yves Saint Laurent sunnies and nude lips.


Jeans / 7 for mankind, Shoes / Nicholas (here), Shirt / Maison Scotch, Sunglasses / Yves Saint Laurant (here)

aaaand my new little knuckle ring from Jules Smith. Unfortunately for you guys it is sold out on shopbop. Love it so much.

16 comments

 • så snygg!

 • Amazing beauty !

 • Magda

  Jättesnygg skjorta! Vilken storlek har du i den?

 • M (the original)

  Supersnyggt och verkligen fräscht.

  Tänkte fråga hur du trivs i Chelsea, men du har redan svarat här.
  Kul att du hittat rätt. 🙂

  • johannaeo

   Ja jag gillar Chelsea! Hade inte velat bo någon annan stans i London. Men tror inte att jag stannar i London längre än till hösten ändå. Jag behöver varmare klimat 😉

   • M (the original)

    Ååhh spännande!!

    Och jag måste säga: fan vad du är bra som vågar och vill! Man ska följa sina drömmar.
    Livet är till för att upptäckas och levas. Världen är inte så läskig, utan ganska rolig bara man vågar sig ut.
    Finns så många platser att se. Och människor att möta.
    Jag vet så många människor som vill och önskar både det ena och andra: resa, byta jobb, gå den där utbildningen, göra slut med partnern.
    Men de är så rädda. “Jag vet vad jag har, men inte vad jag får.”
    Jo, det är sant. Men då säger jag också: Men du vet inte heller vad du går miste om.

    Håll fast vid dina planer, det kommer bli riktigt bra! 🙂

   • Noname

    I agree… if not London(?)

    Sydney is a great city to live in! Especially between October and May. Easy access to apartments. I have had the best of times there. My friend took my to a minors town in Blue Mountains, Lithgow. They where gonna play in the only pub in town. This was a heavy metal band. They played covers of Def Leppard, Iron Maiden, AC/DC, Deep Purple and suddenly the crowd started screaming “play us some Abba, come on… play us some Abba man” They Replied: we don´t do Abba, we just don´t do Abba… (I was in shook… thought they were pulling my leg. being a Swede an all. But they just wanted to hear Abba covers)…

    To all the girls reading this… Go to Sydney this winter. You will have the time of your lives. No shit!

 • Nathalie

  Hej Johanna,
  Jag mår så himla dåligt då jag gått upp nästan 10 kg på väldigt kort tid. Jag vill rasa i vikt och jag vet att du har gjort det och jag har blivit så himla inspirerad utav dig. Nu har jag två månader på mig till sommaren då jag vill se någorlunda bra ut igen och skulle vilja veta vad hemsidan heter som du använder när du räknar kalorier? När du gick ner i vikt i Thailand, hur många kalorier åt du om dagen, vad är rimligt? Skulle bli lyckligast i världen om du ville hjälpa mig. Tack.

  • johannaeo

   Jag använder shapeupclub.com (finns även som app till iphonen.) Jag käkade 1000 kalorier om dagen, jag är 22 år, väger cirka 50 kg och är 165 cm lång. Så jag gick minus cirka 600 kalorier om dagen (när du gått -7000 kalorier är det ett kg.) Ät inte mindre än det i alla fall. Lycka till! 🙂

 • Linnea

  Sååå snyggt! Älskade ringen vill också (säkert lite extra för att den är slutsåld). Haha 🙂
  Kul att du uppdaterar lite mer nu! Har en fråga som jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på, har du något jobb i london utöver bloggen och isåfall vad är det? Vad jobbar dina vänner med typ din syster och dom? Jag funderar på att flytta från sverige i höst och skulle vara jätte tacksam för lite tips. Om inte du vill svara på det (vilket jag självklart förstår då det kanske är lite för personligt att fråga) så undrar jag om du har något tips vad man kan jobba med i london, hat ingen vidare utbildning efter gymnasiet.
  Kram

  • johannaeo

   Haha så är det alltid 😉

   Nej, jag har bara haft bloggen sedan jag flyttade hit i juli eller när det nu var. Men har sökt lite jobb nu faktiskt.. Så får se om jag hittar något som passar bra 🙂

   Det vanligaste är ju att man jobbar i klädbutik, eller inom restaurang/bar, nattklubbar. Är inte speciellt svårt att få jobb här med något av det. Men du tjänar inte speciellt bra.

 • Josephine

  Vad använder du för läppstift på läpparna? 🙂

 • Hej jag undrar om du har någon instagram? har letat överallt!

 • Sjukt snygg outfit! Skulle kunna dö för ditt hår, sååå fint <3 Vad långt det har blivit btw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.