JOADORE
Now Reading:

All black everything

Went out in my Monika Chiangs yesterday. They were actually comfy! My feet didn't hurt all night and I felt...
All black everything

Went out in my Monika Chiangs yesterday. They were actually comfy! My feet didn’t hurt all night and I felt amazing wearing them. And I went clubbing at both Maddox then I ended up closing The Box.

11 comments

 • jessica edström

  snygga skor som vanligt 🙂

 • kelly

  Hej johanna, jag tänkte beställa saker från shop bob hemsidan som du bruka handla i. Är den sidan säkert och kostar frakten eller tull till sverige? Kan du inte berätta lite vad du tycker om sidan och leveransen och så?
  Eftersom man kanske inte våga lägga ut 6-10 tusen och inte veta något alls om sidan.

  mvh Kelly.
  Ps jag hade blivit väldigt tacksam ifall du svarade på denna kommentaren

  • johannaeo

   Hej Kelly! 🙂 Kan garantera dig att sidan är till 100% säker och har sjukt bra service. Beställ med shopbop global där du betalar tullen direkt så får du hem paketet på 3 dagar. Det är från USA så då behöver du alltid betala tull. Men det är ändå billigare än om du skulle köpt det i Sverige 🙂 och shopbop bjuder på frakten.

   Så shoppa loss 😉 kram!

 • Josefine

  Hej Johanna! Tack för en grym blogg. Vet du om läppeva kommer till stockholm och sprutar snart? Kanske tillochmed lite sommar rabatt för oss som tar studenten? 😉 Tack, Kram

 • Anonymous

  Hej ! Din blogg är grym! Jag har för 3 dagar sedan blivit dumpad av min kille, vi hade varit tillsammams i 3 år och nu de senaste 2 månaderna har vi tjaffsat en del. Vi hann inte ses för jag gick i skolan och han jobbade. Vi pratade om detta och sa att vi skulle ge det ett sista försök, dagen efter när vi skulle ses och prata om vad vi ska göra för att få det bra igen så gör han slut med mig. Han säger att han inte har någora kännslor längre, fast dagen innan så sa han att han var kär i mig och älskade mig. Jag bara undrar vad jag ska göra, jag kan inte sluta tänka på honom, finns det något jag kan göra för att det ska bli vi igen elelr vad ska jag göra för att sluta tänka på honom och vara ledsen hela tiden? SNälla hjälp mig!!!

 • Hejsan! Jag undrar ifall du har några tips på sidor man kan hitta snygga bikinisar? Eller om du vet någon affär? Hade varit jätte snällt! Du har sjukt fina badkläder själv därför fråga jag.

 • Arbiona

  Hej Johanna! Jag undrar om du skulle kunna göra en ny uppdaterad sminkvideo för jag ÄLSKAR hur du sminkar dig och vill gärna veta vad du använder för produkter atm. Jag är nog säkert inte den enda som vill veta det och det skulle uppskattas av många + din röst är bara för go din blogg är amazing och din stil är to die for 🙂
  Kram fina du!

 • Sjukt snygga pjucks!!!

 • Hej Johanna! ÄLSKAR din blogg och hela din attityd! Men varför uppdaterar du då sällan? Skulle inte bloggandet bli så mkt bättre i London? Och vad jobbar du egentligen med, för det kan väll inte vara bloggen med ett inlägg i veckan? Som sagt, älskar dig och det är såklart ditt val hur sällan du vill skriva, men skulle vara nice med en förklaring speciellt efter alla löften om bättre bloggning. Är nyfiken vad planen är 🙂 Kram

  • johannaeo

   Jag har precis börjat jobba nu. Så därför uppdateringen varit dålig denna veckan. Ska försöka anpassa så att det inte blir totalt uppehåll när jag jobbar. Men jag har faktiskt aldrig sagt att jag ska göra fler uppdateringar. Jag har sagt att jag ska satsa mer på bloggen. Vilket jag har gjort för kvalitén på inläggen är bättre. Jag har lite annan inriktning på min blogg än vanliga svenska livsstilsbloggar. Det är enkelt att göra 5 inlägg om dagen om man skriver om att man har skaffat ny städerska eller vilken hundmat ens hund äter. Om du förstår vad jag menar 😉 inte riktigt det jag skriver om. Kram!

 • Upptäckte just din blogg när jag surfade. Sjukt bra blogg och rolig att läsa med fina bilder! Denna ska jag garanterat följa!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.