JOADORE
Now Reading:

Love for jewelry

1. Gold Bangle from Dyrberg Kern, 2. Cai Silver bracelet, 3. Rose Gold Bangle from Dyrberg Kern. 4....
Love for jewelry

1. Gold Bangle from Dyrberg Kern, 2. Cai Silver bracelet, 3. Rose Gold Bangle from Dyrberg Kern. 4. Love ring from Leaf, 5. Gold Bangle from Sense Copenhagen, 6. Ring from Sense Copenhagen, 7. Ring from Minacara, 8. Bangle with purple crystals from Sweet Deluxe, 9. Bangle with purple crystal from Sweet Deluxe, 10. Ring from Sense Copenhagen, 11. Ring with smoky quartz from Leaf, 12. Bangle from Syster P13. Bracelet from Swarovski Crystallized, 14. Ring from Sense Copenhagen. 15. Ring from Cai, 16. Bangle with zirconia stones from GL.

Some of my favorite pieces from 21 diamonds. Can’t wait to get my next order from them! Was so happy with my last purchase and I get compliments on my rings from Leaf every time I wear them. Thinking about ordering from Sense Copenhagen and Chai next.

10 comments

 • Anonymous

  Hej,

  Har en fråga. Klippte mig kort och försöker nu odla ut mitt hår. När du klippte dig kort, hur ofta klippte du topparna efter det?
  Det växte ju ut ganska fort? Hur många gånger hann du klippa till det?
  Vill inte börja på ruta ett hela tiden 🙂 Andra tips mottages också tacksamt såklart!
  Älskar ditt svall!

  • johannaeo

   Ja, jag klippte det axellångt typ förra hösten. Så på typ ett och ett halvt år är det såhär långt. Jag har klippt mig kanske 5 gånger under den perioden. Men jag tror det är ganska individuellt vad som behövs. Men bara försök att va varsam med det och blek inte det och håll på 😉 Så kommer det bli bra! Kram

 • Caroline

  Hej Johanna!

  Har en fråga gällande shopbop. Vet du om det är gratis frakt till Sverige. Har försökt läsa ut detta, men vetesjutton om jag förstår rätt. Ska best en Marc By Jacobs väska + plånbok och det blir ju en del pengar. Tacksam för svar. Med vänlig hälsning Caroline.

  • johannaeo

   Ja det är gratis frakt 🙂 Däremot betalar du tull iom det är från USA. Det är ungefär 20% av priset. Går du vidare i köpet på shopbop så ser du exakt hur mycket det blir, välj shopbop global som leveransmetod. Så har du paketet på tre dagar.

   Det är ändå billigare än vad det är i butik i Sverige. Vill du slippa tullen helt kan du skicka det till någon i USA, om du känner nån, som kan skicka vidare det till dig och märka paketet som “gift” då slipper du tullen 😉

   Happy shopping! Kram!

 • Magdalena

  Hej! Hittade en gammal sida där du lovordade läppstiftet från Clarins,nr 122. Det är så att det också se varit mitt favoritläppstift och jag har nu till min stora fasa upptäckt att Clarins tagit bort den serien och ersatt men inte med exakt samma underbara lyster. Det jag undrar är om du har hittat något annat läppstift som liknar och som ger hyfsat samma effekt. Har letat själv men hittar inget som jag är lika nöjd med (än så länge).

  • johannaeo

   Jag har fortfarande mitt gamla kvar. Men det håller på att ta slut 🙁 Men kan inte rekommendera något annat. Men när jag väl ger mig ut och letar så ska jag tipsa om jag hittar nått bra!

 • bella

  Hej!
  Jag och en kompis ska förmodligen åka på wireless festival i sommar (london). Det finns så många hotell och områden. Därför undrar jag vilka områden du skulle rekommendera och vilka som ligger i stan eller åtminstone nära?

  • johannaeo

   Chelsea, South Kensington eller Knight Bridge är nice. Mysigt och centralt. Där jag bor 🙂

 • Caroline

  Åh tack snälla du för hjälpen ang shopbop 🙂 ska kolla upp detta genast. Har ju en vän som bor i USA så då kan ju faktiskt paketet skickas dit, så får hon ta med det till Uddevalla när hon kommer i sommar. Till midsommar bär det av till London för mig tjohhoooo!!! Älskar denna stad!!!! Hur är priserna på Marc By Jacobs I London? Deras affär lugger i närheten av New Bond Street va?? Tack snygging för svar 🙂 Trevlig sommar!!

 • noname

  What you need to know about Dubai or other countries with Sharia laws.

  How women are treated under Sharia law in Dubai part 1
  http://www.youtube.com/watch?v=LUM3pTwp6xY

  How women are treated under Sharia law in Dubai part 2
  http://www.youtube.com/watch?v=1og40C20lJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.