JOADORE
Now Reading:

I love..

... AQUAZZURA!  AND this tanned leather chair AND my Miriam Salat cuff AND I LOVE L.A! Haha, overly...
I love..

… AQUAZZURA! 

AND this tanned leather chair AND my Miriam Salat cuff AND I LOVE L.A! Haha, overly excited today. Any way of course I ended up getting the black aquazzuras. Decided I needed them for my first night here. Really need to get a bag though. A problem I have is that every month I tell myself I should buy a bag (because I need bags) but I always ending up buying shoes and sunglasses instead. I hate carrying bags around. And I hate buying them even more. They are so expensive and boring. Shoes are much more fun! I’m definitely a shoe-gal! 😉

T-shirt: Made in the shade

Leather shorts: Vintage and tailored for me at yatch

Shoes: Aquazzura (link)

Cuff: Miriam Salat  (here)

Ring: Jules & Smith

15 comments

 • You’re wearing extensions, right? Look gorge!!!

 • hanna

  vad använder du för kamera? sjukt fina bilder verkligen, du ser ut som en modell

 • Ja ellerhur! Jävlar va snygg du är! Du måste vara en av Sveriges snyggaste! Good for you. 🙂 ha de så bra i LA! Love it there! Missa inte south Costa plaza, bra shopping där men de ligger i newport beach.

 • har samma fråga som ovan men undrar även vad du använder för smink? Jätte fina bilder btw

 • sofia

  Snälla, lite make up-inlägg! både typ vad du använder för något och hur du sminkar dig skulle vara riktigt kul 🙂

 • Isabelle

  Jättefina bilder!!! Du borde söka som modell 🙂 Vad använder du för nagellack? Fin färg på dem!

 • jessie

  sååå kvinlig! perfekt!

 • Hanna

  Hej finaste johanna, skulle uppskatta om du kunde svara på detta. Vad använder du för bus och om du vet någon bra vilken skulle du rekomendera som man inte blir orange och luktar illa av. Tacksam för svar, stor kram!

  • johannaeo

   Jag använder inte bus på sommaren. När jag använder tar jag Loreal Sublime Bronze spray i ansiktet. Ta den på kvällen innan du går och lägger dig och ta en dusch på morgonen så luktar du inte 🙂 Kram.

 • Excuse me, but what do you do for a living, or what skills you have? 🙂 Are you an architect? Do you have somewhere bio or some older text where you tell little bit who you are and where you come from, or is that a secret? 🙂
  Also what make up and body lotion you use? Your skin shines soooo beautifully. And i think you are the most beautiful human I’ve ever seen. Literally.

  • johannaeo

   Thank you so so much, sweet of you to say! 🙂

   Haha no I am not an architect, love architecture though and interior design. I just turned 23, all I do is blogging at the moment. Done media, marketing and ad sales before – all blog related.

   In the future I plan to become a designer and do my own lines.

   I will do a make up post for you all soon 🙂 I don’t use bodylotion. I only use oils. Like argan oil, sesame oil, jojoba oil. Haha, I am oil obsessed! And I also take a table spoon with flaxseed oil every day. Disgusting but it really makes your skin smooth and shiny. 🙂

   Lots of hugs and thank you again

 • Hanna

  Älskar skorna, gymt snygga! Vad är det du gör i L.A? Hur är staden, har alltid drömt om att åka dit 🙂 En liten fråga, hur lång är du ? Jag älskar klackar men har av någon anledning helt plötsligt blivit lite nojig över att bära det då jag är rädd att jag ska se för “lång” ut, blir något längre än pojkvännen i det, tycker du det gör något när det blir så? 🙂
  Gillar bloggen, mycket inspiration! 🙂

  Ha det gott! 🙂

  • johannaeo

   Jag semestrar lite 🙂 Jag älskar L.A än så länge 🙂 åk hit!

   Jag är 165, jag gillar långa killar så har aldrig haft det problemet 😉 Men alla supermodeller är ju längre än sina killar i klackar, så du ska inte skämmas! Det är snyggt att va lång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.