JOADORE
Now Reading:

Even on those days

This day have not been the best. Not even Halloween decorations can cheer me up (and I love...
Even on those days

This day have not been the best. Not even Halloween decorations can cheer me up (and I love american holiday decorations.) So I decided to make fajitas to eat my feelings.

But cooking is not as fun when the person you want to stab isn’t in the kitchen. After dinner I have been working on a new project which I have been doing all week. Been wanting to do this for so long and now it finally feels like the time is right for it. You should focus on the things that makes you happy. Even on the days you have spent the morning crying in the shower.

41 comments

 • Vem är det som tar dina bilder? Dom är alltid riktigt snygga, som du! haha

 • Hanna

  Vad är det för projekt 🙂 ? Vad gör ni i LA? Semester eller jobb?

  • johannaeo

   Semester, eller vi kollar/flyttar rundor lite kan man väl säga. Men jag gillar det här, känner mig väldigt glad.

   Lite hemligt än så länge 😉 Har velat börja med detta jättelänge men inte velat starta upp det någonstans jag är säker på att jag inte vill vara.

   • Hanna

    Okej gud va kul 😀 aa hade man kunnat hade man ju lätt velat flytta dit, nackdelen är ju att det är så sjukt svårt att få green card tyvärr 🙁

 • Linnea

  Alltså jag bara älskar hur du skriver. Jag bara älskar dina bilder och jag bara älskar din blogg.

 • Kan inte du göra en ny sminkvideo? 🙂
  Kul att ha dig tillbaka.

 • Hvilket kamera/objektiv har du? Så fine bilder!

 • Carro

  Är du där på turstvisum?
  Jag brukar åka dit 3 mån åt gången hehe 😉

 • Anonymous

  Jag funderar på att göra kindbenen. Blev du nöjd när du gjorde det? Hur mycket hade du i? Kan du inte berätta lite?

  Snälla fina svara

  • johannaeo

   Jag var nöjd när jag gjorde det. Var dock väldigt länge sedan, cirka 1,5 år sedan. Men när man gjort det ett par gånger går det typ inte ut helt. Så har fortfarande kvar, är väldigt nöjd med hur det är just nu så hade inte gjort det igen 🙂 Jag tror jag la i mellan 1-2 ml i varje kind.

   Lycka till 🙂

 • u look amazing like always! <333

 • Anonymous

  Helt sjukt vad du är snygg! Har du några tips på hur man tar snygga bilder? Du får alltid till det! Men jag undrar hur
  Din blogg är hur bra som helst! 🙂

  • johannaeo

   Bra kamera, bra färgåtergivning och en snygg vinkel. 😉 Vinkeln är a och o. Tack så mycket 🙂

 • majken

  OMG what a great post. Its so nice to hear your honesty and how you say, yes I have shitty days also instead of weee I’m just so damn jolly all day long, its refreshing to hear someone say that. but dont get me wrong, Im sad you fell like that of corse. Love the pictures though, you look amazing!! can I ask you about your nails, is it shellac or just gel you have on? and if so do you know what label? thanks 🙂

  • johannaeo

   Haha thank you! Yes some people seem to think everything I write here is 100% what I do, who I am and how I feel. My blog is a small part of who I am but also an image which is important to maintain.

   So sometimes it is fun to just say exactly how you feel on that day. But I am a private person so it is on very rare occasions 😉

   But thank you so much 🙂

   It’s shellack, have no idea of the name or number I’m afraid.

   <3

 • Leslie

  Hej johanna , jag undrar vad du använder för bus?:) Vet att du har berättat om den förut men kommer inte håg vad den heter och jag hittar den inte i arkivet! Kram

  • johannaeo

   Har redan svarat på frågan i ett tidigare inlägg men gör det igen 😉 Jag använder inte BUS nu, är brun från semester och det är 30 grader varmt i L.A. Men när jag gör det har jag bara Garnier Sublime Bronze spray i ansiktet. Funkar skitbra!

 • Hur snygg kan man egentligen vara?!

 • sanne alexandra

  var är byxorna ifrån o vilken storlek på tshirt? :O:D

  • johannaeo

   Köpta på shopbop.com, orkar inte länka haha vet inte om dom finns kvar. T-shirten är väl en xs eller s.

 • Ser att du fått massa frågor redan men hoppas ändå att du besvarar min haha.. Jag e mest nyfiken på hur du fick nys om läpp Eva? Om ni känner varandra personligen eller om du läst om henne. Jag har fått höra om henne genom dig och det var endast för att jag googlade på restylane typ men hittar inte så många andra än dig och dani Karlsson som nämner henne 🙂 så därför e jag lite nyfiken ! Kram din blogg e bäst

  • johannaeo

   Gick till Eva först eftersom jag hört så mycket bra om henne. Helt ovetandes om att hon var världens goaste och mest jordnära person. Nu är vi bra vänner och hon vet det mesta om mig, haha!

   Hon är superduktig och har aldrig känt behovet att gå till någon annan.

   • Tack för svar, blir så mycket roligare att kommentera då! 🙂 jag ska till Eva för första gången imorgon och är SÅ NERVÖS!! och då har jag ändå fyllt läpparna förut men ska göra det igen nu då det var länge sen sen sist.. Ta hand om dig!

 • Och en till sak, vilka b vitaminer använder du? Finns ju en djungel där ute och är så förvirrad haha

  • johannaeo

   Oh, det vet jag inte! Det är min mamma som proppar i mig dom. Varje gång jag är hemma ger hon mig en påse full, haha.

 • M ( the original)

  Hej fina du. Hoppas det ska kännas bättre snart och lösa sig med personen som framkallar så negativa känslor.
  Du har alldeles rätt i att man ska fokusera på det positiva man har runt sig. Det är så lätt att en negativ sak tar alldeles för stora proportioner och dagarna blir alldeles svarta. Men du har så mycket bra runt dig, och i dig! Världens potential.

  Kul med ditt nya projekt också, lycka till med det.

  • johannaeo

   Ja, det hoppas jag också… Tack så jättemycket fina M! Man ska aldrig glömma bort det man faktiskt har.

   Ja, jätteroligt ska det bli. Lovar ni kommer få ta del av det 🙂

 • Anonymous

  do you have a boyfriend?

 • Sarah

  you are the most beautiful woman I know.. and from what I have seen you seem to have a heart of gold. just know that any person who makes you upset and cry is an idiot.

  • johannaeo

   Haha thank you so so much sweetheart. And I won’t argue with you on the idiot part 😉

   Love

 • Woah ha, nu blev jag nyfiken, trodde du var singel haha! Har också haft en kass dag! Eller själva dagen har varit bra, det är nu helt plötsligt på kvällen jag känner mig ledsen och 100 känslor kolliderar så man vet knappt vart man ska bli av. Ugh, den känslan när man bara vill gråta, fast det kommer liksom inte riktigt fram… Äää, ska inte vara så negativ, det löser sig 🙂 Hoppas din dag blir bättre iallafall! 🙂

 • Anonymous

  hey i used to follow your blog before mainly your bodyblog becasue of the amaaazzziiiing results and the amount of motivation i used to get but now i cant seem to find it:( what happened to your bodyblog?

 • Tobbia

  Your pics are so cool! Do you use a photographer??? Sad to hear someone is making you unhappy! keep pushing through but if happens too much then you need to say bye bye!! Is your boyfriend in Europe now while you are here?

  • johannaeo

   Thank you! No it’s my sister who takes them for me and I am the creative director, haha 😉 Haha yes I am sad too. But it always works out in the end 🙂 No, he lives here.

 • Åh vad fint läppstift. Vad är detta för något?

  • johannaeo

   Tack, men det är min naturliga läppfärg, hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.