JOADORE
Now Reading:

Good morning Zanotti

Love waking up do DHL delivering my things from Shopbop. And absolutely adore my new sparkly zanotti sneakers...
Good morning Zanotti

IMG_5877 3IMG_5891 3IMG_5874 2

Love waking up do DHL delivering my things from Shopbop. And absolutely adore my new sparkly zanotti sneakers – perfect for cozy christmas holiday wear! These are very wintery to me, so I wouldn’t wear them bare legged. But they look fab with black sweats and black leather.

2 comments

  • Leslie

    Hej Johanna! Nu är vintern här i Sverige, eller ja snart iaf! Jag bor med min kille och jag vill ju såklart vara snygg in för han! Hur ska jag göra för att känna mig lite extra fin när och fräsch nu när vintern är här, jag vill se fräsch ut när jag vaknar på morgonen. Jag vill känns mig fin när jag bara är hemma. Tips!?? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.