JOADORE
Now Reading:

Postcards

SOME PICTURES FROM yesterday. I'm at the airport now boarding for Stockholm in a few minutes. I decided...
Postcards

IMG_7859 copy

SOME PICTURES FROM yesterday. I’m at the airport now boarding for Stockholm in a few minutes. I decided to go for the Versace bag and I love it so much I can’t even explain it to you. I wore it yesterday along with my mcqueen sunglasses. Ordered the bag from Shopbop before I went here. Also got this dress (link). It’s amazing but it was too long on me so sending it back again. How ever I also ordered this robe (link) and I love it! Such a great find. Usually I don’t buy if it’s in polyester but this had such a great design. And it actually feels nice anyway.

Any way, my last day in Miami was great! We all went out to Fisher Island which is like a private members island that was so beautiful and I had some crispy rice that were amazing. In the evening we went to Zuma for some more sushi before we headed out to some hip hop clubs. I don’t like clubs unless it’s hip hop so I can dance, rap and pretend I’m drake (true story.)

12 comments

 • pimpong

  Killer. Helt enkelt killer! #Bags

 • så fina bilder:)

 • Hii perfect,What makeup do you use?!Can you please tell.Xx from holland

 • Victoria

  Drake, haha..Beautiful bag!

 • Vilken vacker väska

  PUSSS

  http://www.clarafeldt.com

  Följ gärna mig. åker till florida på fredag stannar i usa i 3 månader

 • Fanny

  Hej Johanna!

  La märke till att jag följer en instagram som heter: bodyinstyle. Märkte nu att tjejen skrivit ut sitt eget namn och tagit dina bilder. Den tjejens egna instagram är malveno och hon heter Mathilda Anna O.

  Ville bara att du skulle veta! Tack för en jättebra blogg och instagram!

  /Fanny

  • johannaeo

   Haha, det är min syster och hon skriver på min bodyblog och det är hennes bilder. Förstår inte hur ni inte kan se skillnad på mig och henne? Hon är blond förfan hahaha.

   • M (the original)

    Gulligt ju! 🙂
    Ni är absolut lika varandra, man ser att ni är systrar, men inte sååå lika att man tar miste på person?

  • ….

 • Camilla

  Trillade hit av en händelse. Såg detta inlägg.
  Min fråga
  Var är väskan från, måste ha! Supersnygg!

 • Linnea

  Jag vet att jag kanske är ute jätte tidigt nu men jag tar studenten i år och har ingen aning om vad jag ska ha på mig för klänning… vill ha någon som inte alla andra kommer att ha på sig. Snälla snälla hjälp mig!!! tack för en jättebra blogg!! kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.