JOADORE
Now Reading:

The birthday outfit

I CELEBRATED MY 24th birthday in Portofino, at the restaurant at our amazing hotel - Imperial Palace Hotel. AMAZING...
The birthday outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAI CELEBRATED MY 24th birthday in Portofino, at the restaurant at our amazing hotel – Imperial Palace Hotel. AMAZING EVENING. The food there wasn’t really the best in my opinion, nothing special, but the atmosphere and the view is perfect. I’ll tell you more about the evening later but here is what I wore:

JAG FIRADE MIN 24 års dag i Portofino. På kvällen var jag på restaurangen på vårt helt fantastiska hotel – Imperial Palace Hotel. Helt fantastisk kväll hade jag. Maten där är inte något speciellt enligt mig, men atmosfären och utsikten är så himla fin. Jag berättar mer om kvällen senare men tänkte dela med mig utav outfiten först:

Dress: SELF PORTAIT
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN
Bag: VERSACE
Sunglasses: GIVENCHY

3 comments

  • STUNNING! Vad fick du i present av din pojkvän? 😀

  • Kendra

    Is it your boyfriend that takes all your pictures? They look gorg.

  • Åh, va fin du är Johanna. Älskar den klänningen! Så synd den är slutsåld. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.