JOADORE
Now Reading:

Lingerie tips

IF YOU ARE a woman over the age of 20 I really think you should think again before...
Lingerie tips

lingerieIF YOU ARE a woman over the age of 20 I really think you should think again before shopping for pink sparkly underwear from Victoria Secret. Or a candy smelling shimmering body mist. You’ll only end up looking like you have daddy issues.

For me, when shopping for lingerie there is the one and only – La Perla, to buy some statement underwear pieces at. But it is difficult to find inexpensive underwear to fill out your lingerie wardrobe with. My tip is Intimissi. It is Italian and I bought tons of sets while in Rome. They seem to have a sale going on at their website right now so make sure to check these pieces out HERE.

OM DU ÄR en kvinna över 20 år tycker jag du borde tänka efter innan du handlar rosa glittriga underkläder på Victoria Secret med en matchande godis doftande body mist med glitter i. Du kommer bara se ut som att du har daddy-issues.

Givetvis är La Perla helt fantastiskt när det kommer till snygga underklädes set. Men också väldigt dyra. Det är bra att ha några lite billigare alternativ att kunna fylla ut sin underklädes garderob med. Mitt tips är Insimissi. Det är italienskt och jag köpte jätte många set när jag var i Rom. Dom verkar ha rea nu på sin hemsida så kolla in underkläderna på bilden, dom är verkligen billiga – HÄR.

9 comments

 • Detta märke har jag helt missat!! 😀

 • Anonymous

  Åh va fina!

 • Anonymous

  Haha WORD on Victoria Secret.

 • Hahah jaaa, tjejer över 15 år ska inte ha glittriga underkläder á la cheap playboy bunny. Och don’t get me started with VS body mist, värsta som har hänt kosmetikindustrin ever.

 • The “daddy issue” thing made me laugh, haha! I really like intimissimi, I think I’ll go check out their webshop now! Thanks for reminding me 😉

 • K U N G ! Tackk Johanna

 • pimpong

  Men så länge HM fortsätter sitt Hello Kitty-terrorvälde deluxe kommer folk inte förstå!
  *gråter tårar av regnbåge*
  why, OH WHY?!
  Kastar mig på knä, sliter upp blus. Blottar cupcakedoftande bröstkorg.
  Ridå.
  Applåder.
  Da capo…

 • johannaeo

  Vad kul att ni gillade det.

  @Pimpong, hahaha du är så sjukt rolig allså!!

 • Hahaha TACK! Såååå trött på rosa, glitter och bling bling. Grow the fuck up people. Det ska vara sexigt, sofistikerat och stilrent. Man vill väl rida k*k – inte My Little Ponny (pardon my french). Sidan du tipsade om hade grymt mycket snyggt. Sen är ju Agent Provocateur också en storfavorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.