JOADORE
Now Reading:

Imperial Palace Hotel

THE SUNSET GOING down over Margarita Bay in Portofino was just amazing. And I have a big weakness for...
Imperial Palace Hotel

OLYMPUS DIGITAL CAMERATHE SUNSET GOING down over Margarita Bay in Portofino was just amazing. And I have a big weakness for candle light dinners with white table cloths and my boyfriend in a suit. I think he looks so cute while he eats, I don’t really know why but I just want to squeeze his face off when I see him eating.

SOLNEDGÅNGEN SOM GICK ner över Margarita Bay i Portofino var helt fantastisk. Och jag har en riktig svaghet för candle light dinners, vita dukar och min pojkvän i kostym. Jag tycker han är så söt när han äter så jag tar alltid bilder på honom då. Jag vet inte varför men jag vill bara gossa sönder hans ansikte när jag ser honom äta, haha.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 comments

 • Fantastiskt fin klocka!!

 • katarina

  Wow vilken fantastisk kväll ni såg ut att ha!

  och vilken present!!!!!!!

 • Emilia

  Hej Johanna!
  Underbart fin blogg du har. Har följt den i flera år. Vilken talang du är. Verkligen inspirerande. Ser att det ligger mycket jobb bakom bloggen och alla fina bilder osv.
  Blev helt tagen när jag ser bilder från er Italienresa. Har alltid velat besöka Italien och enligt bilderna ser ut att vara min drömresa. Skulle bli väldigt glad om du antingen vill göra något inlägg om resan eller skriva det som en kommentar här. Önskar tips på vad man ska göra, restauranger, shopping, hotell, fina platser, ruiner, vilken tid man bör åka (vår/sommar/höst?… hur länge man bör stanna på varje ställe osv. Ska åka på en romantisk resa med min pojkvän. Vi har varit tillsammans i 7 år men ALDRIG rest ihop utomlands på en resa där det bara är vi två. Nu är det dags efter massa år av slit och plugg och jag vill att den ska vara underbar. Älskade dina tips från Thailandsresan! Fortsätt med det du gör för du gör det riktigt bra. Kram!

 • Alexandra

  Låter som en helt fantastisk födelsedag! Älskar klockan och din blogg, kul att du blivit mer personlig igen.

  Grattis i efterskott 🙂

 • johannaeo

  Tack så mycket finisar!!

  @Emilia, tack så hemskt mycket 🙂 Glad jag blir! Jag tycker italien är som bäst tidig sommar eller tidig höst. För man vill ju fortfarande att det ska vara varmt så man får den där semester känslan 🙂

  Vi hyrde bil så vi hade möjlighet att ta oss till olika platser vilket var helt underbart. Jag älskar Rom, det är en så fantastisk stad och jag kan åka dit om och om igen. Har du inte varit där så borde du ju se colosseum. Kostar typ en hundring att gå in så får du se det och sen promenera genom “gamla Rom” med massa ruiner och fina byggnader. Sen tycker jag överlag bara man ska njuta av staden! Gå upp för spanska trappan och bort mot parken och kolla solnedgången över staden. Ta en drink på några av alla roms roof typ bars. Vill du äta så rekommenderar jag raphael, dom har vegetarisk mat men det var så otroligt gott. Och utsikten där är jättefin.

  Någonting jag är ledsen över att vi inte hann med är någon vin provning på vingård någon stans i italien. Det tycker jag hade varit så himla mysigt. Så det tycker jag du borde göra.

  Portofino måste du till, det var så himla fint. Dock extremt dyrt att bo i just portofino, margaritha och rapallo är det billigare och bo i, det ligger jättenära typ 1 minuts bilfärd haha.
  Jag fick tips av en vän som bott i Genua att jag även skulle besöka cinque terre som ligger där. Det hann vi tyvärr inte heller 🙁 Ser magiskt ut – googla!

  Om man åker neråt i italien (vilket vi egentligen skulle) så tror jag Positano och Capri är super fint också. Vill verkligen dit min nästa Italien resa.

  Milano är också grym shopping, när man ändå är i italien 😉

  Jag tycker italien är helt underbart, tycker absolut du ska åka hit!

  Kram på dig.

 • Linnea

  Hej Johanna!

  Jag ska till Portofino i början av Augusti. Kan du inte göra en liten guide så att jag vet vad man inte får missa samt var den bästa maten finns?
  Kram Linnea

 • Which hotel / restaurant was this?? Looks amazing and we’re currently planning a trip there!

  • johannaolsson

   It’s Imperiale Palace Hotel. It’s amazing! We stayed there as well. Loved it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.