JOADORE
Now Reading:

The Weeknd

The outfit: Shoes: DVF Shorts: JENNI KAYNE Top: BCBGMAXAZARIA Bag: 3.1 PHILLIP LIM Watch: ROLEX Sunglasses: ELIZABETH &...
The Weeknd

_MG_3036 _MG_2946 _MG_3109 _MG_3209 _MG_3124 _MG_3039 MG_2898new
The outfit:
Shoes: DVF
Shorts: JENNI KAYNE
Top: BCBGMAXAZARIA
Bag: 3.1 PHILLIP LIM
Watch: ROLEX
Sunglasses: ELIZABETH & JAMES

HERE IS AN outfit from this weekend. Of course I started this weekend of with a new spray tan with Klara (doing spray tans once a week now). But asides from dressing up for dinner dates and drinks with my boyfriend I have been on a furniture and decorating hunt. I’m planning to redo my boyfriends apartment a little. Or a lot. (Every guys night mare I know) and of course I find it to be the most enjoyable thing I have ever done.

HÄR ÄR EN outfit från helgen. Självklart började jag även denna helgen med en spray tan hos Klara (gör dom en gång i veckan nu). Men förutom att klä upp mig för dinner dates och drinkar med min pojkvän så har jag varit på jakt efter lite nya möbler och accessoarer till min pojkväns lägenhet. Jag hade nämligen planerat att göra om den lite (jättemycket). Alla killars mardröm – I know. Och såklart tycker jag det är det roligaste jag någonsin gjort.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.