JOADORE
Now Reading:

Time for supper

SORRY ABOUT THE bad updates this week, I'm busy redoing some things in the apartment. Convinced my boyfriend...
Time for supper

_MG_3796_MG_3771SORRY ABOUT THE bad updates this week, I’m busy redoing some things in the apartment. Convinced my boyfriend to cut down half of our commode with a saw, haha. And then we had a real estate agent here because we are thinking about moving to a new apartment. Anyway, yesterday we had a dinner date at Supper (love their Ceviche de carne) and this is how I looked:

JAG BER OM ursäkt för den dåliga uppdateringen den här veckan. Jag skyller på att jag är upptagen med att fixa lite saker i lägenheten. Jag övertygade bland annat min pojkvän om att såga ner halva vår byrå här hemma, haha. Sen hade vi en mäklare här hemma för att vi funderar på flytta till en annan lägenhet. I alla fall, från det ena till det andra så hade vi i alla fall dinner date på Supper igår (älskar deras Ceviche de carne) och detta är vad jag hade på mig:
_MG_3699 _MG_3704I have missed these shorts so much. I never have room for all my stuff when I’m going somewhere so I have a lot of things spread out at my parents and my older sister. I finally got these shorts I bought second hand on Ebay and then got tailored. I love them because they make my legs look super long! If you want to do the same look for high waisted shorts. Preferably without pockets.

Jag har saknat dessa shortsen sjukt mycket! Jag har aldrig plats för alla mina saker när jag ska till något nytt ställe (jag har ju flyttat runt en hel del) så jag har så himla mycket saker utspritt överallt hos mina föräldrar eller min äldre syster. Äntligen har jag fått uppskickat dessa shortsen som jag köpte second hand på Ebay och sedan gick och fick uppsydda efter mina mått. Jag älskar dom för dom får benen att se superlånga ut. Vill du göra samma look så leta efter shorts med hög midja och helst utan några fickor på._MG_3644_MG_3835And my ponytail is my go-to-look in this heat! My hair is really thick so if I have my hair down it’s killing me, haha. I’m also sporting short white nails at the moment which I consider to be the prettiest nail trend right now. Looks so fresh, clean and simple.

Min häst svans är min go-to-look i denna hettan! Mitt hår är väldigt tjockt så har jag det nersläppt så blir jag alltid så himla svettig haha. Jag har också gjort mina naglar vita och korta vilket jag tycker är den snyggaste nageltrenden just nu! Det ser så himla fresh och enkelt ut.
_MG_3777 _MG_3694To make my legs appear even longer I’m a fan of nude heels. My Louboutin’s with a pointy toe always does the trick!

För att få mina ben att se ännu längre ut gillar jag att använda nude färgade heels. Mina Louboutins always does the trick!

The outfit:
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN
Shirt: ZARA
Shorts: Ebay find
Watch: ROLEX
Bag: GIVENCHY (similar color here)
Sunglasses: GIVENCHY (here)

16 comments

 • Your outfit is gorgeous 🙂
  kiss
  http://www.startlivinginstead.pt/

 • du är så snygg johanna!

 • Matilda

  Älskar din stil, så otroligt snygg! Jag bara undrar, gör du någonting speciellt med ditt hår för att få det så stramt och snyggt? Mitt vill alltid bli “buckligt” när jag sätter upp det i tofs. Det vore jättekul om du kunde skriva ett inlägg om ditt hår och hur du sköter de 🙂 Är det ditt naturliga hår eller använder du dig utav hårförlängningar? Vad använder du för typ av tofsar för att hålla håret så fräscht?

  • johannaolsson

   Tack!! 🙂 det är mitt egna hår. Jag ska göra ett inlägg om det i nästa vecka. Så kika in då

 • Isabelle

  Hej!

  Undrar bara var du köpt din bruna ögonskugga nånstans? 🙂

 • sandra

  Jag vill så gärna se en sminkvideo! 🙂

 • why do you say you have not done any fillers? when you find X number of posts claiming that you have fillers in your cheeks and lips?

  • johannaeo

   I have done fillers like 2 years ago. But they go away after max 6 months. So right now I don’t have any.

 • Glori

  It’s the perfect look I was looking for.
  Shoes, bag, blouse, but I will wear a black leather skirt (old) I think it’s just ok don’t you?
  you are aware of what little happiness you give to strangers? it’s fun.

  • johannaolsson

   Aw thank you that is very sweet 🙂 think it will look perfect with a leather skirt as well!

 • Hej! Detta är kanske en jätte dum fråga, men jag undrar hur du sätter upp håret i en sån häst svans? Det är så “slickat” och fint bak och ser verkligen jätte fint ut. När jag gör kommer det alltid ut bebis hår och ser aldrig lika bra ut som ditt så min fråga är om du hade velat göra ett video inlägg där du visar eller bara förklara så hade det varit jätte snällt 🙂
  Gillar din stil och allt med dig du e helt perfekt i mina ögon 🙂 kram Emma

  • johannaolsson

   Finns inga dumma frågor 😉 får faktiskt väldigt många frågor om det. Jag ska göra ett inlägg i nästa vecka! Xx

 • Camilla

  Jättefin outfit! När köpte du skjortan, finns den på ZARA nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.