JOADORE
Now Reading:

Coffe break

AS THE TYPICAL white girl I am I'm a true Starbucks lover. So the fact that I can't just...
Coffe break

IMG_1736AS THE TYPICAL white girl I am I’m a true Starbucks lover. So the fact that I can’t just go and buy my coffee there or have other yummy hot favorites from my beloved Starbucks and have to settle for Espresso house makes me sad (they don’t have Starbucks in Sweden). But that doesn’t stop me from drinking it non stop. I love coffee. Like regular coffee without milk and sugar. And iced coffee when it’s hot outside is the best. And one of my favorite drinks is espresso martini #funfact. Or nah?

JAG ÄR EN riktig starbucks-tönt och älskar allt som Starbucks heter. Så det faktum att jag inte kan dricka mitt kaffe där eller andra varma smaskiga drycker därifrån och måste nöja mig med Espresso house gör mig jätte ledsen. Men det hindrar inte mig från att dricka det. Hela tiden. Jag älskar kaffe. Vanligt kaffe. Utan mjölk och utan socker. Iskaffe på sommaren är bästa! Och en av mina absoluta favorit drinkar är espresso martini #funfact. Eller inte, haha.

IMG_1727
Any how, my boyfriend helped me take some quick outfit pictures when I was having mine the other day.
Min pojkvän hjälpte mig ta några snabba outfit bilder när jag drack mitt kaffe här om dagen.

IMG_1767
And if there’s two things in the world that was meant to be together it’s this Isabel Marant fur and my YSL sunglasses (and me and my boyfriend of course)
Om det är två saker som är menade för varandra så är det den här Isabel Marant jackan och mina YSL solglasögon (och jag och min pojkvän såklart!)

IMG_1742IMG_1680
The outfit:
Tee: ISABEL MARANT (Soon at LXLS)
Shoes:  JEFFREY CAMPBELL (here)
Jeans: ASOS PETIT (here)
Bag: 3.1 PHILLIP LIM
Fur: ISABEL MARANT (Soon at LXLS)
Sunglasses: YSL (old)

Lots of love, J.O

 Follow me on bloglovin

 

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.