JOADORE
Now Reading:

Stripes on black

I JUST ADORE this striped sweater from Zoe Karssen. Need one in white with black stripes too though....
Stripes on black

IMG_1568-2
I JUST ADORE this striped sweater from Zoe Karssen. Need one in white with black stripes too though. Another item I love is this amazing furry coat by LXLS, and they just launched their new updated site with some new stuff! This coat sold out the first day but got back in stock today.

JAG ÄLSKAR DEN här randiga tröjan från Zoe Krassen. Behöver en vit med svarta ränder också! En annan sak jag tycker om är den här fina pälsiga kappan från LXLS, dom har precis lanserat sin uppdaterade version av sin web shop och där finns massa fina saker! Den här kappan sålde slut första dagen men kom precis tillbaks igen, så passa på!

IMG_1609IMG_1585-Recovered
THE OUTFIT:
Sunglasses: GIVENCHY
Shoes:  JEFFREY CAMPBELL (here)
Jacket: LXLS (here)
Sweater: ZOE KARSSEN (here)
Pants: ZARA (here)
Sunglasses: GIVENCHY

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

 

6 comments

  • Claras

    Hej Johanna. Jag är i uppstarten av min extension firma. Jag vill ha en modell till min webbplats och skulle gärna ha dig. Hur mycket tar du? Vad kan du tänka dig för avtal mm? Mejla mig gärna!

    Mvh Claras

  • Hej finaste Johanna! jag har letat efter din mail-adress men fann den ej. Jag vill jätte gärna köpa den där gråa “pälsiga” jackan du köpte ifrån ebay men skulle först vilja ha lite svar på frågor! skulle bli så ledsen om något gick fel verkligen;(
    beställde du den själv eller var det en sponsring vill så inte bli lurad ;( och hur var den i storleken. jag brukar va small men är 175 lång 🙂 tacksam för svar så snart som möjligt! kram på dig :))))

  • Fin du är! Jag hoppas att du kanske kan hjälpa mig, jag är nyinflyttad i Helsingborg och är i desperat behov av någon som är grym på att fixa ögonbryn! Jag var på Len hud och fixade dem för några veckor sedan och det blev katastrof, så hjälp, snälla!:) //Lisa

  • Snygg där!! gah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.