JOADORE
Now Reading:

Navy blue and mustard

LOVE THIS COMBO with dark blue and my mustard-ish Giuseppe Zanotti boots. Really a winning combination this time...
Navy blue and mustard

IMG_7454 IMG_7459IMG_7394 IMG_7383LOVE THIS COMBO with dark blue and my mustard-ish Giuseppe Zanotti boots. Really a winning combination this time year when everything else is black or grey. Took these photos just a week ago but now it’s way to cold to be bare legged (truthfully it was pretty cold in the picture also) but now the snow is here and darn it it’s cold!
And no, I’m not pregnant I have just been eating too much bread. 😉

ÄLSKAR DEN HÄR kombinationen av mörk blått och mina senapsfärgade Giuseppe Zanotti boots. Verkligen en vinnande kombination såhär års när allt annat är svart eller grått. Tog dessa bilderna för nån vecka sedan men nu är det alldeles för kallt att vara barbent (helt ärligt var det rätt kallt när dessa bilderna togs med) men nu är snön här och shit nu är det kallt på riktigt!
Och nej, jag är inte gravid jag har bara ätit för mycket lussebullar på senaste 😉

The outfit:
Sunglasses: YSL (old)
Shoes: GIUSEPPE ZANOTTI (sold out)
Coat: LXLS (here)
Dress: ASOS (here)

PS: My lipstick is Chanel’s Rouge Allure Velvet color 45 – L’adorée.

Lots of love, J

 Follow me on bloglovin

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.