JOADORE
Now Reading:

In the snow

HI GUYS, TODAY I have been on some meetings in this dreadful weather. I know I keep complaining....
In the snow

IMG_3720JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.26.5JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.26.3 JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.26.6 IMG_3786
HI GUYS, TODAY I have been on some meetings in this dreadful weather. I know I keep complaining. And basically all of my blogg-colleagues at Cube are on vacation. Or work/vacation. Not enjoying watching my Instagram feed right now. But I’m doing it anyway and my phone got a brand new iphone case from merskal.se.

HEJ HÖRNI, IDAG har jag varit på lite möten i det här fruktansvärda vädret. Jag vet jag bara klagar. Men i stort sätt alla mina blogg kollegor på Cube är på semester. Eller jobb/semester. Inte roligt att kolla min Instagram feed just nu. Men jag kan inte låta bli ändå och min telefon har ett nytt iphone case från merskal.se.

 

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

 

8 comments

 • Emma Carlsson

  När ska du göra video hur du sminkar dig? 🙂

  • johannaolsson

   Kommer komma, ska ha intervjuer med Make up artister på måndag så ska ha en som jobbar med mig här på bloggen för just det 🙂

 • Evelina Bengtsson

  Men Gud så fint skal! Finns den till iPhone 6 också?
  Du är så otroligt fin!

 • Linda

  Åhhh förstår att det är tråkigt 🙂 men du verkar ju inte ha några “vanliga” vänner utan bara kändisar/bloggare som du följer på instagram.

  • Being so obsessed with one’s own image and realizing no other woman can ever care as much about one’s image leaves no room for friends. The “Kanye complex” 😀

   • Sorry, I admit it, this was nasty of me but it does appear so that you care about your image to the extent that it wouldn’t leave room for other people. Sure this blog is probably not everything in your life but this is the image that you portray via your blog to you readers.

 • Bleta

  Hej älskar din stil och dessa svarta jeansen. Har själv velat beställa dom på Asos men vet inte vilken storlek. Jag beställer ofta från Asos men aldrig jeans. Är dom stretch, töjer om sig. helt enkelt hur tycker dom är i storleken? =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.