JOADORE
Now Reading:

Coming up on the blog

SOMETHING I AM very excited about this year is that I will improve my beauty section here on...
Coming up on the blog

JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.27.3.JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.27.1 JOHANNAEMMAOLSSONOUTFITS2015.27.4.
SOMETHING I AM very excited about this year is that I will improve my beauty section here on the blog. I have been to some exciting meetings this week and on Monday I’m going to have some meetings with 4 very talented Make Up Artists here in Stockholm. One of them will be my Make Up Artist for 2015 and we will do lots of fun things here on the blog. Thank you so much to all that applied! I have always loved make up but to be honest I am not that great at applying it. So it will be so much fun getting some professional help. And you will get to see everything in both pictures and in video. So I hope you are as excited as I am! And also, it has been very difficult finding you a similar camel colored jacket to the one I have from Moschino but I’m working on some options (that are gorgeous to) for you and it will be done this week. In the meantime you can check out this camel coat look 😉

NÅGOT SOM JAG är väldigt glad över att jag i år kommer förbättra min skönhetskategori här på bloggen. Jag har varit på en massa roliga möten i veckan och på måndag så kommer jag ha möten med 4 jätteduktiga Make Up Artister. En av dom kommer bli min Make Up Artist för 2015 och vi ska göra massa kul saker här på bloggen. Tack så mycket till alla som ansökte förresten! Jag har alltid älskar make up men för att vara ärlig är jag inte direkt super duktig på att applicera den. Så det ska bli så himla kul med professionell hjälp. Och ni kommer få se allting i både bilder och video form. Så jag hoppas att ni är lika exalterade som jag! Och, jag vet att många av er ville ha lite alternativ till min beiga Moschino jacka. Har varit himla svårt att hitta men nu har jag äntligen hittat några fina! Dom kommer upp i veckan. Under tiden får ni titta och inspireras av den här looken.

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.