JOADORE
Now Reading:

Low maintenance

GOOD MORNING GUYS, today I'm having a beauty fix day. I'm doing my lashes with Tinna at Stockholm...
Low maintenance

IMG_8587IMG_8630 IMG_8539
GOOD MORNING GUYS, today I’m having a beauty fix day. I’m doing my lashes with Tinna at Stockholm Beauty and I also have to do my nails. I’m actually thinking about doing a post for you about all the things I do with my looks after getting inspired by this article at the coveteur. It’s called “how much does it cost to be low maintenance”. Which is very funny because it might take me 20 minutes to get ready for a dinner but what I have to do and how much it actually cost to be able to get ready in 20 minutes is a whole different story.

GOD MORGON HÖRNI, idag ska jag ha en skönhets-fix dag. Jag ska göra mina fransar hos Tinna på Stockholm Beauty och sen måste jag fixa mina naglar också. Jag tänkte faktiskt att jag skulle skriva ett inlägg om alla saker jag gör med mitt utseende och hur mycket det faktiskt kostar efter att ha blivit inspirerad av den här artikeln på the coveteurDen handlar om hur mycket det faktiskt kostar att vara “low maintenance”. Vilket jag tycker är väldigt kul för det tar mig kanske bara 20 minuter att göra mig klar för en middag men vad jag måste göra och hur mycket det faktiskt kostar att vara en person som kan bli klar på 20 minuter är en helt annan femma.

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.