JOADORE
Now Reading:

On the go snaps

THIS BLAZER IS already a clear favorite in my closet! And spring hasn't even started, haha. Any way, a...
On the go snaps

IMG_90001IMG_8995
THIS BLAZER IS already a clear favorite in my closet! And spring hasn’t even started, haha. Any way, a little bit about my day: This was a beauty day where I focused on getting things ready for the very exciting things that I will be showing you here on the blog when it comes to make up, skin care, amazing scents and other girly things that we all love, right? My goal this year is to really make everything that I do on my blog in the best and most professional way possible. Which means saying no to a lot of things and working hard on the things I choose to do. And it’s difficult when you have to preform great at the same time your trying to develop something and evolve within your work. But I guess that’s a struggle with work we all have. But for me, it has been hard not to get stuck in the middle. Like you preform the same and don’t evolve as much as you would like because your afraid of trying new things. But I have really learned that it’s better to try new things and fail and do really ugly and bad things at times because in the end you will produce something that’s better then what you did originally.

DENNA BLAZERN ÄR verkligen en klar favorit i min garderob. Och våren har knappt börjat, haha. Tänkte berätta lite om min dag. Idag har jag haft en beauty-dag på schemat då jag har fokuserat på att få allting redo och en klar vision med vad som kommer produceras här på bloggen när det kommer till make up, skin care, dofter och allt sånt där tjejigt som vi alla älskar! Mitt mål det här året är verkligen att försöka få allt innehåll på min blogg så bra och professionellt som det bara går! Vilket innebär att säga nej till väldigt mycket och att jobba stenhårt med de sakerna man väljer att göra. Något som jag har tyckt varit väldigt svårt är att utvecklas och jobba på att bli bättre på någonting samtidigt som man måste prestera hela tiden. Men jag antar att det är någonting som vi alla har svårt med inom de yrken vi har. Men för mig har det varit väldigt svårt att inte fastna i mitten mellan att prestera och utvecklas. Så att man presterar ungefär samma och man utvecklas inte så mycket eller snabbt som man kanske hade velat. Mycket för att man är rädd för att prova nya saker och kanske hellre kör på det gamla. Men jag har verkligen lärt mig att det är bättre att prova någonting nytt, även om det blir as dåligt och riktigt fult ibland för vad man producerar i slutändan är ändå bättre än vad man gjorde från början när man bara gör samma sak hela tiden.

Try New Things Guys and Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.