JOADORE
Now Reading:

Black and white

THESE LEATHER PANTS from Designs Remix that I got on MeandMet has become as serious fav of mine!...
Black and white

johannaeo_blackandwhite_outfits4 johannaeo_blackandwhite_outfits3 johannaeo_blackandwhite_outfit1
johannaeo_blackandwhite_outfits6instablackandwhite
THESE LEATHER PANTS from Designs Remix that I got on MeandMet has become as serious fav of mine! Find myself wanting to wear them almost every day. And I also love wearing my hair this way ever since I had it styled this way by a Kevin Murphy stylist. It’s just regular curls but I just love them!

DESSA SKINNBYXORNA HAR från Designers Remix som jag hitta på MeandMet har verkligen blivit en klar favorit i min garderob! Jag känner att jag vill ha på mig dom i stort sätt varenda dag. Älskar även min frisyr just nu. Ända sedan jag fixa håret hos Sandra för Kevin Murphy har jag älskat ha fina lockar i håret!

Wearing:
Jewelry: LUVAJ
Watch: ROLEX
Bag; 3.1 PHILLIP LIM
T-shirt: RIVER ISLAND
Shoes: DVF
Sunlgasses: YSL
Pants: DESIGNERS REMIX

8 comments

 • Julia

  Alltid lika fina outfits. Hade du inte kunnat skriva lite mer om träning? Hur man äter osv för att komma i bäst form till sommaren? Kram

 • Spraytannar du dig innan du åker på solsemester? Funkar de bra isåfall? Man Blir inte fläckig av att bada osv? 🙂

  • johannaolsson

   Ja det gör jag alltid 🙂 Jag tycker det funkar jättebra. Är man noga med att smörja in sig med body lotion etc blir det inte fläckigt. Annars kan färgen “spricka” om man blir för torr. Händer mig ibland när jag inte smörjer in mig ordentligt.

 • Great outfit! Love the pants and rings.

  http://www.dutchfashiongirl.com

 • In love with this look!!

  Love, Maria
  marieroget.blogspot.pt

 • Julia

  Hur gör du dina fina lockar? Plattång eller locktång?

  • johannaolsson

   Locktång. Har försökt använda min plattång eller STYLER som man ska kalla det men det är så sjukt svårt. Sen så fort jag testa locktång igen efter typ 3 år så undrar jag verkligen vad jag hållit på med i alla år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.