JOADORE
Now Reading:

work look

ISN'T THIS A cute work look? Leather leggings with a fitted blazer and matching the top with my...
work look

johannaeo_nudejacket_outfit1 johannaeo_outfits22 johannaeolsson_outfits23johannaeo_outfits33
ISN’T THIS A cute work look? Leather leggings with a fitted blazer and matching the top with my shoes. And I really love this jewelry from gold philosophy. Wore it basically every day in Maldives too, so it’s super cute for both work and vacation. Today I’m busy packing the last bits of our home down in boxes for the move. Tomorrow morning I’m flying to Luleå to host an event at their Shopping Mall. If you guys are around please come and si hi on saturday!

ÄR INTE DETTA en fin look till jobbet? Skinnleggings tillsammans med en slim kavaj och så matchar jag toppen med skorna. Älskar verkligen dessa smycken ifrån gold philosophy också. Hade på mig det i stort sätt varenda dag i Maldiverna också. Super sött både till jobb och semestern alltså! Idag har jag massvis att göra för jag ska packa det sista ner i kartonger här hemma innan flytten. Imorgon flyger jag till Luleå och ska hosta ett event där i deras shopping galleria. Om ni bor där eller är i närheten hade det varit superkul om ni kom förbi på lördag!

Outfit details:
Blazer: REISS (old)
T-shirt: DAGMAR
Leather leggings: PATRIZIA PEPE
Sunglasses: ELIZABETH AND JAMES
Shoes: AQUAZZURA
Jewelry: GOLD PHILOSPHY 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.