JOADORE
Now Reading:

strappy gladiators

  This is the first look that I wore in Spain with some items I just got before...
strappy gladiators

johannaeo_spainoutfits.1.3johannaeo_spainoutfits1.7 johannaeo_spainoutfits1.5johannaeo_spainoutfits1-6
This is the first look that I wore in Spain with some items I just got before leaving. So happy I purchased this bag in this lovely color from Rebecca Minkoff and these strappy gladiator sandals from Tibi. I originally wanted them in a tanned color and I had seen them all over Instagram but then I figured I should get them in black instead. Really happy with my choice! And since they have a zip in the back the straps don’t fall down at all which I love! Any way I’m in Spain now visiting my parents whom live here. Me and my sister are here at the same time and Eric will come in a few days as well so I’m having a great time spending time with my loved ones. And of course the tanning, pool time, shopping, drinks and good food doesn’t hurt. I have only checked out some of my favorite fast fashion stores so far but I’m planning to head to my favorite boutiques in the old town of Alicante later on! I love little boutiques in southern Europe!

Detta är den första outfiten som jag hade på mig i Spanien med lite kläder jag kurrade innan jag åkte. Så himla glad att jag köpte den här väskan i denna underbara färgen från Rebecca Minkoff och dessa gladiator skorna med straps från Tibi. Jag ville först ha dom i en tanned färg som jag hade sett över hela Instagram men sen kände jag att nä jag kör på svarta istället. Sjukt nöjd med mitt val! Och eftersom dom har en dragkedja längst hela bakre delen av skon så kasar inte snörena ner heller. Älskar dom! Jag är i alla fall i Spanien just nu och hälsar på mina föräldrar som bor här. Min syster är här också och Eric kommer ner om ett par dagar så jag har fantastiskt kul här just nu och spenderar tid med de bästa jag vet. Och såklart så skadar det inte med lite sol, pool, shopping, drinkar och god mat. Jag har bara kollat in mina favorit fast fashion butiker so far men jag planerar att kika en hel del i mina favorit boutiques i den gamla delen av Alicante senare. Jag älskar små boutiques i södra delen av Europa!

The outfit:
Shoes: TIBI
Dress: LINDEX
Sunglasses: VALLEY
Bag: REBECCA MINKOFF
Watch: TISSOT

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.