JOADORE
Now Reading:

Espadrilles mood

here I'm back in Stockholm right now and even though the weather here is so cold I feel...
Espadrilles mood

121220-5680_5
here

I’m back in Stockholm right now and even though the weather here is so cold I feel like I wanna wear my fur as soon as I step out the door I’m still in a very summery mood. And the only thing I wanna wear right now is Espadrilles. I ordered the blue ones from Aquazzura I blogged about a few days ago and I’m eagerly waiting for the arrival but now I need a pair of wedge heeled ones. My mission to find a pair in Alicante was unsuccessful. I did how ever buy some other lovely items but no wedged espadrilles. I’m thinking of these ones from Ralph Lauren polo. Love them!

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och även om vädret här är så kallt att jag knappt vill lämna lägenheten utan min päls så är jag på ett väldigt somrigt och härligt humör. Och det enda som jag vill ha just nu är espadrilles av någon anledning. Jag köpte faktiskt de blåa från Aquazzura som jag skrev om här om dagen och jag väntar ivrigt på att få hem dom! Men nu saknas de bara ett par med wedge klack. Försökte hitta ett par i Alicante men det gick sådär – hittade massa andra fina saker men inga skor tyvärr. Så jag funderar lite på dessa från Ralph Lauren polo, dom finns på Nelly nämligen. Så himla fina!

10 comments

 • Sandra

  Hej!¨
  Alltid lika inspirerad av dig. Undrar om du kan hjälpa mig lite, angående gladiator skorna från TIBI.
  Hur är storlekarna, jag har 37-37,5 men de finns bara kvar i 38,5. Tror du det passar med en storlek upp?
  Ser på din bild att det är lite svart längst fram för dig, har du gått upp en storlek?

  • johannaolsson

   Jag har gått upp en size. Har i princip alltid 37 men fanns bara kvar i 38. Så jag körde på det! Tycker bara det är fint om dom är lite lite större än vad dom “ska”. Jag trivs super bra i mina 🙂

 • Linda

  Hej! Ville bläddra lite i ditt arkiv med dina resor då jag är kluven om vart jag ska åka på sommarsemester och tänkte det kunde vara bra att få lite tips 🙂 Men det funkar inte 🙁

  • johannaolsson

   Gör det inte? 🙁 Va tråkigt! Min design kommer ändras om här snart så då kommer det bli mycket enklare för er att hitta saker 🙂 kram!

 • skitsnygga! Ska bli riktigt kul att se bilder på eran lägenhet sen! Av det lilla man kan se på Snapchatt är den svinfin! 😀 ser riktigt häftig ut! Grattis till den!

  • johannaolsson

   Tack! Vad roligt att ni följer mig där också 🙂 Ja, ska bli skitkul att få visa er verkligen 🙂

 • Bella

  Vad kul att du köpte de fina espadrilles! Kommer bli så snyggt! Vad har du för snapchat namn? Jag vill också se bilder från lägenheten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.