JOADORE
Now Reading:

Wish list

here Something that is high up on my wish list right now is a crystal necklace (or a...
Wish list

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 11.51.48here

Something that is high up on my wish list right now is a crystal necklace (or a diamond one, hehe). Delicate jewelry in all it’s honor – I love it and I think it looks great but sometimes I feel like smaller necklaces and delicate jewelry can dress down a look. It looks great with beachwear and t-shirts to make you look cool and relaxed but when you want to look pulled together it doesn’t really do it for me. So I want something bigger to kind of “glam things up” even further when wearing a nice top or a dress. Something like this necklace from Adriana Orsini would be perfect!

Någonting som är högt upp på min wish list just nu är ett halsband i kristall (eller diamanter för den delen, hehe.) Tunna smycken i all sin ära – jag älskar det och tycker det är jättefint men ibland kan jag känna att tunnare smycken kan klä ner en look. Det är skitsnyggt till t-shirt och beachwear men när man vill se mer välklädd ut så blir det oftast tvärt om. Så jag skulle vilja ha någonting lite större för att kunna “glam up” mina outfits lite mer om det så är till en fin topp eller en klänning. Det här halsbandet från Adriana Orsini vore perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.