JOADORE
Now Reading:

Kandolhu Island, Maldives

Some more Maldivian throwbacks, these are taken at Kandolhu Island. I love that every resort in Maldives has...
Kandolhu Island, Maldives

GOPR0193GOPR0187GOPR0194

Some more Maldivian throwbacks, these are taken at Kandolhu Island. I love that every resort in Maldives has it’s own little island. This way you feel as you have complete privacy. Kandolhu has only 30 villas so it’s a very small Island (with absolutely gorgeous European interior) and you can walk around it in 15 minutes. And I took me about 45 minutes to snorkel around it – oh my! Hello turtles and baby sharks (I even saw some medium big ones). We stayed at one of their Ocean Front Bungalows and the interior made me feel almost as I lived in a super luxurious neighborhood in Europe (but of course with that Maldivian white sandy beach and clear blue water just outside our yard). Just amazing. The feeling of taking out a bottle of Rosé wine from the swiss designed wine cooler in our villa, pouring up a glass and take 5 steps outside standing in the ocean with baby sharks swimming past you is what I call a good vacation! These pictures are taken with my GoPro that I purchased right before my trip. I actually really like the quality of the images one it. It takes much better pictures than my combination of Canon 5D Mark + 20 mm Canon lens. Really want to get a new lens before my next trip on SUNDAY!

Lite mer throwbacks från Maldiverna, dessa bilderna är från Kandolhu Island. Jag älskar att varje resort i Maldiverna har sin egna lilla ö! Då känner man verkligen avskildhet från omvärlden! Kandolhu har bara 30 villor så det är en väldigt liten ö (med helt fantastisk fin Europeisk design) och man kan gå runt den på 15 minuter. Det tog mig ungefär 45 minuter att snorkla runt den! Hallå sköldpaddor och mini hajar (jag såg till och med en medel stor haj här). Vi bodde i en av deras Ocean Front Bungalows och inredningen och designen fick mig verkligen att känna att jag bodde i ett super lyxigt europeiskt område (men såklart med den där fantastiska vita sanden och kristallklara vattnet precis utanför). Känslan av att ta ut en flaska rosé från den Sweitziskt designade vinkylen som fanns i vår villa, hälla upp ett glas och gå ut 5 steg till havet där små baby hajar simmar förbi en. Det kallar jag en riktigt bra semester! Dessa bilder är i alla fall tagna med min GoPro som jag köpte precis inna jag åkte. Jag gillar verkligen kvalitén på bilderna här. Den tar mycket bättre bilder än min Canon 5D Mark kombinerat med mitt 20mm Canon objektiv. Imponerad! Skulle faktiskt vilja köpa ett nytt objektiv innan min nästa resa på SÖNDAG!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.