JOADORE
Now Reading:

Wish list

Here I'm in Bangkok! I love it here so much. It's definitely one of my favorite cities in...
Wish list

flats_johannaolsson
Here

I’m in Bangkok! I love it here so much. It’s definitely one of my favorite cities in the world. Both for shopping and just to be hanging out in in general! I’ll update you tomorrow but in the meantime I have discovered I’m completely over summer. The only thing I look for right now are fall clothes. Love these flats from Giuseppe Zanotti!

Jag är i Bangkok! Jag älskar verkligen att vara här. Det är helt klart en av mina favorit städer i världen. Både för shopping men också att hänga i rent generellt. Jag uppdaterar er imorgon men under tiden så har jag upptäckt att jag är helt över sommaren. Det enda jag tittar efter just nu är höst kläder. Älskar dessa flatsen från Giuseppe Zanotti!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.