JOADORE
Now Reading:

Red Sky Restaurant

On our last night in Bangkok we had dinner and drinks at Red Sky after shopping at Emporio....
Red Sky Restaurant

bangkok_sky8bangkok_sky7 bangkok_sky9 bangkok_sky3 bangkok-sky bangkok-skyviews bangkok_sky6 bangkok_sky4On our last night in Bangkok we had dinner and drinks at Red Sky after shopping at Emporio. It’s on the 55th floor, outside on the terrace, with a very romantic setting with red interiors and amazing Bangkok views. It has a very calm atmosphere that I really liked and the food and drinks was amazing. I recommend paying this place a visit if you are ever in Bangkok.

På vår sista kväll i Bangkok så käkade vi middag och drack lite drinkar på Red Sky efter att ha shoppat hela dagen på Emporio. Restaurangen är på 55e våningen, ute på en stor terass och har väldigt romantisk atmosfär med röda influenser i inredningen, och såklart – fantastisk utsikt över Bangkok. Där är en väldigt lugn atmosfär som jag gillade väldigt mycket och både drinkarna och maten var verkligen toppen. Rekommenderar er att besöka det om ni är i Bangkok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.