JOADORE
Now Reading:

Bangkok Shopping

My favorite shopping in Bangkok is all the malls in Siam (except MBK). But I also really enjoyed...
Bangkok Shopping

JohannaOlsson_BangkokOutfit6 JohannaOlsso_BangkokOutfit8 JohannaOlsson_BangkokOutfit7 JohannaOlsson_BangkokOutfit3 JohannaOlsson_BangkokOutfit9 JohannaOlsson_BangkokOutfit10
My favorite shopping in Bangkok is all the malls in Siam (except MBK). But I also really enjoyed Emporium in Bangkok. I actually really enjoy strolling around wholesale shopping malls like Platinum Shopping Mall. But that is a whole different experience and we didn’t have the time this time in Bangkok. Another thing that was really funny is that it’s low season in Thailand now. When I checked the weather over there before leaving they said it was gonna rain all day, every day. But it didn’t rain one single drop the whole time we where there. Will definitely visit Bangkok during low season again! Any way, many of you have asked me what I bought out shopping (those of you who have seen my snapchat). I will show you soon! For those of you who doesn’t follow me on snap it’s Johannaeo.

Min favorit shipping I Bangkok är de shopping malls i Siam (men inte MBK). Men jag gillade även Emporium! Jag tycker faktiskt om att kolla de jättebilliga whole sale varuhusen i Bangkok också som Platinum Shopping Mall. Men det är en helt annan upplevelse som vi tyvärr inte hade tid för denna gången. En sak jag tyckte var kul var att det är låg säsong i Thailand nu. Och när jag kollade på väderläges rapporter innan vi åkte så stod det att det skulle regna alla dag, i princip hela tiden. Men det regnade inte en enda droppe på hela tiden vi var där. Kommer definitivt åka tillbaka till Bangkok under låg säsongen igen! Många av er har frågat om vad jag shoppade när jag var där (som har sett min snapchat, haha). Jag ska visa er snart! För er som inte följer mig på snap så heter jag johannaeo där.

I’m Wearing:
Shoes: VALENTINO
Shorts: BIKBOK
Blouse: AERYN PARIS
Watch: TISSOT

3 comments

  • Fina bilder.

  • Älskar Bangkoks shopping!! Och dessa bilderna vad är det för kamera du använder och objektiv här? Xoxo 🙂

    • johannaolsson

      Tack! Ja visst är det kul? Jag använder en Canon 5D mark II och ett 50 mm objektiv. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.