JOADORE
Now Reading:

Balinese massage

Even though I really like to keep myself active while on vacation and I'm not really the type...
Balinese massage

JohannaOlsson_Balinesemasage JohannaOlsson_BalineseMasage3 JohannaOlsson_BalineseMasage4JohannaOlsson_BalineseMasage6 JohannaOlsson_BalineseMasage2JohannaOlsson_BalineseMasage5Even though I really like to keep myself active while on vacation and I’m not really the type of person who lay down sun bathing all day – I really enjoy going to spa! You can’t have a vacation without a proper spa session. I like to try different ones and new experiences. Especially on vacation! And I’m the same with food. While I was in Bali and stayed at the Kayumanis Resort at their Gansga Private Villas I tried their Balinese Massage which was amazing! The interior was perfect and calming and the whole experience was very relaxing. Really recommend getting a Balinese massage when you are in Bali – or try anything Balinese actually. I have already done 3 spa sessions here getting one of these massages.

Även om jag gillar att vara relativt aktiv på min semester och inte är den som ligger och solar och badar hela dagar, alla dagar, på min semester så tycker jag verkligen om spa. Enligt mig är det inte riktigt semester utan en riktigt skön och avkopplande spa upplevelse. Jag gillar att prova lite olika och tester gärna på nya behandlingar. Speciellt på semester! Jag är precis likadan med mat. När jag var i Bali och bodde på Kayumanis Resort i deras Gangsa Private Villas så provade jag deras balinesiska massage som var helt fantastisk! Inredningen var perfekt och väldigt lugnande och rogivande (jätteviktigt för mig) och själva massagen var så himla skön. Prova det nästa gång ni är i Bali. Jag tog en sån massage 3 gånger under min semester, haha.

 

2 comments

  • Amanda

    Hej! Jag är verkligen inte nöjd med min kropp och jag vet inte vad jag ska göra. Har du några råd inom kosten att för att bli smalare och mer fit? Och har du några övningar för magen och rumpa/lår så att det blir tajtare och smalare? Skulle verkligen uppskatta ett svar! Du är perfekt, älskar dig!

  • Johanna, you always looks amazing! How to get so beautiful skin tone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.