JOADORE
Now Reading:

Back to dark

I don't think I'm the only one who is doing the constant cycle of going between light and...
Back to dark

JohannaOlsson-Hair3IMG_9116JohannaOlsson-Hair4JohannaOlsson-Hair1I don’t think I’m the only one who is doing the constant cycle of going between light and dark hair. But it always end up being damaged so that I “have to” go back to dark again. And every time that I do I always think to myself how I ever could have considered having lighter hair. And dark hair is just so much easier when you want to maintain a good quality of your hair. And I mean who doesn’t? My hair is so damaged right now from all my highlights from last year. So I cut a big chunk of hair off and did it almost black a couple of days ago and it feels so much better. So all of you who likes my dark hair has to really remind me that I should never ever do highlights again, haha.

Jag tror inte att jag är den enda som konstant går mellan att vara mörkhårig till ljusbrun. Tillslut blir mitt hår alltid för slitet och jag är “tvungen” att bli mörkhårig igen. Varenda gång jag färgar det mörkt igen så tänker jag för mig själv att jag trivs så himla mycket bättre i mörkare hår. Och det är så himla mycket enklare att hålla bra kvalité på det. Och vem vill inte det? Mitt hår är så himla skadat just nu från alla slingor jag gjorde förra året (hade två perioder som ljushårig då jag var mörk i mellan). Så jag fick klippa av säkert 10 cm och färgade håret nästans vart och det känns så mycket bättre. Det märks verkligen när jag är på semester om mitt hår är slitet, när det är så varmt och fuktigt ute. Så alla ni som gillar mig bäst som mörkhårig måste påminna mig nu om att jag absolut inte ska slinga mitt hår igen, haha.

8 comments

 • wictoria - klädgalen tjej som väntar första barnet

  Vet inte hur länge jag också höll på sådär fram & tillbaka. När man egentligen vet vad man trivs bäst i. Nu är jag mörkhårig och har vart det rekordlänge för att vara jag nu, men får fortfarande ryck att jag vill slinga eller göra någon slags ombre, men man får påminna sig själv att man endå kommer gå tillbaka till mörkt sen så de är helt onödigt haha 🙂 DU är supersnygg i mörkt och håret mår ju så bra av det också. Keeep it!! 🙂 wictoriawester.forme.se

  • johannaolsson

   Ja, jag måste behålla det såhär nu. Jag hade så himla fint hår när jag bodde i LA för typ 2 år sedan, då hade jag varit mörkhårig jättelänge. Kunde ha det uppsatt en hel dag och sen släppa ut det utan att det syntes och det glänste så sjukt mycket hela tiden. 🙁 Nu känns det som en torr frasboll. Antar att man bara måste ha lite förändring ibland när man är på det humöret. Men fan alltså! 😀 Tack för din kommentar. Kramar!

 • I *love* your highlights so much, but you could really have any color hair and look FAB!

  • johannaolsson

   Thank you Ann! I love them too, sometimes. I think highlighted hair is so pretty, but it suits me better with dark hair. So I’m sticking to it for some time now at least 😀

   • Maria

    Sorry, dear, what is this color name o maybe you can tell me name of product that use?! You look stunning with this color!!!
    Thank you!!:-*

 • yasemin

  Hej, vilka fina bilder! Vad heter kameran du använder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.