JOADORE
Now Reading:

Alila Villas Soori

Location: Alila Villas Soori This resort really gives you major architectural design inspiration, doesn't it? Definitely one of...
Alila Villas Soori

JohannaOlsson-AlilaVillasSooriJohannaOlsson-AlilaVillasSoori4 JohannaOlsson-AlilaVillasSoori3 JohannaOlsson-AlilaVillasSoori5JohannaOlsson-AlilaVillasSoori2JohannaOlsson-AlilaVillasSoori9JohannaOlsson-AlilaVillasSoori8IMG_2213JohannaOlsson-AlilaVillasSoori18JohannaOlsson-AlilaVillasSoori10JohannaOlsson-AlilaVillasSoori11JohannaOlsson-alilavillassoori6JohannaOlsson-AlilaVillasSoori10JohannaOlsson-AlilaVillasSoori14JohannaOlsson-AlilaVillasSoori16JohannaOlsson-AlilaVillasSoori12JohannaOlsson-AlilaVillasSoori17JohannaOlsson-AlilaVillasSoori20
Location: Alila Villas Soori

This resort really gives you major architectural design inspiration, doesn’t it? Definitely one of the absolute most gorgeously designed resorts I have stayed in. We had the pleasure of going here for The Luxe Nomad and I really didn’t want to leave. Will be using these images for inspiration when we renovate our apartment in Stockholm! This is definitely a relaxing and peaceful resort mostly due to it’s location which is in the middle of nowhere by one of Balis beautiful black beaches. It’s not recommended to swim in the ocean here though because of the waves and the underwater streams. And it wasn’t a good time to surf either because the waves broke evenly as you can see in one of the pictures. But it didn’t really bother me at all even though I love to swim in the ocean. There were lots of other things to do. And the contrast of the calm pool compared to the ocean and all the waves was so beautiful. The villa itself was just perfect! I truly felt at home here because they make sure you don’t miss anything. Both me and Eric had big separate cases with creams, showering products, SPF products etc. Which I really appreciated. Even though I always bring my own it is so nice to have that many products in your villa just for you. The dinner setting and the restaurant area is also perfectly located to watch the sunset that always seems to be in deep purple here! So beautiful! And big plus to the cocktails that were on point! 😉

Alila Villas Soori ger en verkligen enorm inredningsinspiration, eller hur? Helt klart ett av de absolut snyggast designade resorts som jag bott på. Vi hade nöjet att få bo här och testa på för The Luxe Nomad och jag ville verkligen inte åka hem! Kommer använda dessa bilderna för inspiration nu när vi ska renovera här hemma i Stockholm! Hotellet är verkligen avsett för en lugn semester då det ligger mitt ute i ingenstans perfekt beläget vid en av Balis svarta stränder. Det är dock inte rekommenderat att bada här och det var inte tid för att surfa heller för vågorna bröts samtidigt som ni kan se på en av bilderna. Men jag tyckte faktiskt inte att det gjorde så mycket även om jag älskar havet. Här finns en massa andra saker och göra och sen var dessutom kontrasten mellan den lugna poolen och alla vågorna i havet helt magisk! Villan som vi bodde i var också helt fantastisk. Jag kände mig verkligen hemma där för personalen ser till att du inte saknar någonting. Både jag och Eric hade jättestora separata lådor med krämer, dusch produkter, SPF också vidare. Vilket jag verkligen uppskattade. Även om jag alltid tar med eget så kändes det så trevligt att ha alla produkterna där bara för mig. Restaurang området är också jättefint och ligger perfekt till för att man ska kunna avnjuta solnedgången på bästa vis som alltid verkar gå åt det riktigt lila hållet här! Så himla vackert! Och ett stort plus till cocktailsen som var på topp 😉

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.