JOADORE
Now Reading:

Potato head, Bali

If I could choose to be anywhere right now I would choose to be right here! When our...
Potato head, Bali

JohannaOlsson-Potatohead3 JohannaOlsson-Potatohead4JohannaOlsson-Potatohead10JohannaOlsson-Potatohead9 JohannaOlsson-potatohead7 johannaolsson-potatohead2IMG_0578-3 JohannaOlsson-potatohead5 JohannaOlsson-potatohead1JohannaOlsson-Potatohead8IMG_0660-3 JohannaOlsson-potatohead6JohannaOlsson-Potateohead11If I could choose to be anywhere right now I would choose to be right here! When our flight(s) got delayed and cancelled because of the volcano I was very happy to be able to spend 3 extra days here. I think we tried basically every dish and every cocktail on the menu and everything is amazing (the ribs, ceviche, and chicken burger is the bomb). Best food we had during our entire trip actually (Red Sky in Bangkok was top class too). The hotel that Emirates provided for us because of all the delays wasn’t really that amazing to be honest. I mean it was fine but we rather spent our days here so we went back and forward to Seminyak Beach to chill here from morning to night! Great tip if you are ever going to Bali on a budget you can chill here all day if you don’t have a fancy hotel to stay at. Potato Head is a beach club with no entrance fee, and the minimum spend at the tables is basically nothing. It’s a great mix of people here and families come here with their kids too which I think is great because then it doesn’t get to wild and crazy with the alcohol. How ever kids can be pretty annoying too and I personally need a little bit more relaxation on my vacation so I wouldn’t be here every day. But definitely worth spending a day or two here! It’s not really recommended to swim in the ocean here either and the security staff here are constantly telling you not to go out deep. But you can surf here and I of course had to take a little swim, but I wouldn’t go too far out too because the waves here are really massive. But it’s a really beautiful and super long beach which I like a lot! When the sun goes down it’s pure magic.

Om jag kunde få välja att vara på en plats just nu så skulle jag välja här! När våra plan blev både försenade och inställda pågrund av Vulkanen på Bali så var jag väldigt glad över att kunna få spendera 3 extra dagar här. Jag tror att vi provade i stort sätt varenda rätt och och drink på menyn och allting är helt fantastiskt gott! Bästa maten på hela resan.. (Red Sky i Bangkok var rätt magiskt också i och för sig). Hotellet som vi fick bo på av Emirates här i Bali var inte direkt topp klass. Det var helt okej men vi hade inte lust att hänga där hela dagarna så vi åkte fram och tillbaka till stranden i Seminyak för att vara här istället från morgon till kväll. Ett bra tips om ni åker till Bali någon gång och inte vill spendera så mycket pengar så kan ni vara här hela dagarna om ni inte har något fancy hotell att va på. Potato Head är en beach club som inte har något entrance fee och minimum spend vid borden är typ ingenting. Väldigt bra mix av människor här och familjer kommer it med sina barn också vilket jag tycker är bra för då är inte folk lika galna med alkoholen. Men barn kan vara rätt jobbiga också (hehe) och jag gillar att kunna ta det lite lugnt på min semester så jag skulle inte vilja vara här en hel semester. Men verkligen kul att komma hit en dag eller två! Det är inte rekommenderat att simma i havet här heller och vakterna på Potato Head säger hela tiden till en att man inte ska gå ut för långt. Men man kan surfa här också och jag var såklart tvungen att ta en liten simtur. Men skulle aldrig gå ut för långt för vågorna är verkligen helt galna här. Men det är en väldigt vacker och lång strand vilket jag gillar väldigt mycket. När solen går ner är det ren magi!

13 comments

 • antonia

  wow wow wow!!! what stunning photos, even rami hanna couldnt have taken them better haha 😉 what camera do you have?? it is so beautiful it looks unreal. what a place…and this colors. you are really lucky that you could visit this place, just imagine how many people will never be able to travel to such places because they just dont have the money for it. hope you and everyone else, me included ofc, who travels a lot appreciates this..its easy to forget how privileged ppl in country’s like ours live.

  • johannaolsson

   Haha, thank you Antonia! I’m sure Rami could have if he was here because the location is so so amazing. Really makes the pictures! We are using a Canon 5D mark II with a 50 mm lens from Canon. I know, it’s the best thing I know in the world so when ever I’m in a beautiful place like this I feel so grateful.

 • När ska du skriva om din bröstförstoring? 🙂

 • Johanna

  Hej Johanna! Gud så vacker du är!! Hur många olika destinationer var ni på under er resa och hur länge var ni borta totalt? Jag skulle vilja göra en liknande resa, men det kanske inte är rimligt med tanke på att det säkert går uppemot fler 100 000.?
  Det skulle vara intressant att läsa mer om dig, mer ingående vad du jobbar med, mål i livet samt vilka länder du bott i och vad du jobbat med tidigare.
  Jag måste bara fråga, även fast det är väldigt privat, så förstår om du inte vill svara.. är det sant att du opererat brösten? De ser så otroligt naturliga ut? Får man fråga på vilken klinik?
  Ta hand om dig och ha en fortsatt grym sommar!! Du inspirerar verkligen!

  • johannaolsson

   Hej Johanna! Förlåt att jag missade din kommentar, ibland är det svårt att hänga med och hinna svara på alla 🙂

   Vi åkte till Bangkok och Bali sen blev det Dubai också iom vårt flyg blev inställt med massa förseningar och vi var borta cirka 16 dagar.

   Det går absolut att göra liknande resor och komma undan relativt billigt. Speciellt i Asien där man kan hitta bra hotell relativt billigt. Nu har jag ju ett samarbete med theluxenomad när jag reser vilket gör att vi kan bo väldigt lyxigt och fint. Men man behöver ju inte bo på så fina hotell under hela resan.

   Jag jobbar med min blogg och Instagram på heltid. Tidigare har jag bott i London och lite i Los Angeles. Har bara jobbat med bloggen väldigt länge, i stort sätt sedan jag tog studenten. Att starta upp nya företag kring mitt egna personliga varumärke är mina framtidsplaner.

   Tack så mycket igen och kram!

 • WOW magical photos!! xx I must get to that place one day 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

 • Hej,
  Kan man maila dig ang bröstop? Jag har lite frågor ang det då jag själv vill göra. Mår så dåligt över mina bröst och går inte en minut utan att jag tänker på det :'( behöver tips och råd… 🙁
  Kram

 • Julia

  Hej Johanna! Älskar din klädstil och skulle behöva lite råd från någon som du just nu. Min syster gifter sig om drygt en månad och har ingenting att ha på mig. Eftersom jag älskar sättet du klär dig på, skulle du då kunna sätta ihop ett inlägg med snygga klänningar som man kan ha på bröllop?
  Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.