JOADORE
Now Reading:

Viceroy resort, Bali

So I don't know if you guys can tell, but we really liked it here, haha! Viceroy Resort...
Viceroy resort, Bali

Bali-Viceroy-JohannaOlsson11 Bali-Viceroy-JohannaOlsson10Bali-Viceroy-JohannaOlsson9Bali-Viceroy-JohannaOlsson3Bali-Viceroy-JohannaOlsson6Bali-Viceroy-JohannaOlsson8Bali-Viceroy-JohannaOlsson5Bali-Viceroy-JohannaOlsson4Bali-Viceroy-JohannaOlsson7Bali-Viceroy-JohannaOlsson2Bali-Viceroy-JohannaOlsson1
So I don’t know if you guys can tell, but we really liked it here, haha! Viceroy Resort in Ubud was our first stay in Bali and our only stay in Ubud. I choose to celebrate my birthday here and it was just perfect. The resort has amazing jungle views that I love both from the main infinity pool but also from our own plunge pool at our terrace villa. The resort is quite small and only has one restaurant and one bar (both with amazing views) – which I really enjoyed and our villa was very close to the facilities which I appreciate (cause I’m lazy on vacation, okay.) I really like this sort of feel for a vacation, because you can basically do nothing all day but you still feel like you are experiencing something because you are in the jungle! It’s the same thing in New York. I always love living really high up when you’re sort of above all the craziness of the city but you still feel like you’re experiencing it even when you’re just in your hotel room. This resort gave me that same feel. The air here is also very fresh and a bit cooler than other places in Bali. Eric wore jeans and a shirt during the evenings and it was fine. So on my birthday I spent it with morning celebrations with champagne on our private terrace. Then heading up for breakfast (it’s a la cart but it’s amazing) followed by some tanning, enjoying the views, and having frozen margaritas. Later on we had an amazing spa session that you might have caught on snapchat if you follow me there (@johannaeo). We had massage, flower bath and then finished with some fresh drinks in their jacuzzi (also with the jungle views) which was my favorite part. After the spa we headed for a private dinner with rose pedals and candles. So pretty! Thank you so much Viceroy and Theluxenomad for this amazing experience!

Märkts det att vi gillade detta hotellet? Hehe, det var så himla mysigt. Viceroy Resort i Ubud var vår första destination i Bali och tyvärr det enda hotellet i Ubud vi bodde på. Jag valde att fira min födelsedag här och det var verkligen helt perfekt! Viceroy har jättefin utsikt över djungeln från alla faciliteter och även från vår privata pool i vår villa. Det är ett ganska litet (men välkänt) resort med bara en restaurang och en bar vilket jag verkligen gillade och vår villa låg också väldigt nära restaurangen (vilket jag uppskattar för jag är så lat på semestern, haha!) Här kände jag verkligen att man kunde ligga och göra i stort sätt ingenting på dagarna men ändå känna att man upplevde något för man bor i djungeln! Det är samma sak i New York, då föredrar jag alltid att bo riktigt högt upp så att man verkligen ser staden för då känner man att man upplever den även om man bara är på hotell rummet. Viceroy gav mig den känslan. Luften här är också lite kallare än på andra ställen i Bali. Eric hade på sig jeans och skjorta på kvällarna och det var helt okej! Så på min födelsedag började vi dagen med champagne på vår egna terass, sen gick vi upp för att käka frukost (det är a la cart men så gott!) sedan låg jag och solade lite och tog det lugnt, kollade in utsikten och sippade på lite frozen margaritas. På eftermiddagen hade vi bokat in Spa som ni kanske såg på min snapchat om ni följer mig där (@johannaeo). Vi fick massage, bad med massa blommor (vet inte vad det heter på svenska) och sen avslutade vi med drinkar i deras jacuzzi (som också har fantastisk utsikt) och det var min favorit! Efteråt så hade vi en privat middag med rosblad och massa ljus. Så fint! Tack så mycket Viceroy och Theluxenomad för denna fantastiska upplevelsen! 🙂

8 comments

 • oj jävlar vilken plats!! verkligen avslappnande kan jag tro! Är det långt från “civilisationen” så att säga. Lite läskigt att va så långt i djungeln liksom :p

  • johannaolsson

   Haha nej inte direkt. Hotellet erbjuder fri shuffle service till “staden” i ubud och där är närliggande hotell runt om. Man ser dom bara inte alls när man väl är inne på själva anläggningen 🙂 Super mysigt!

 • wow så vackra bilder!

  • johannaolsson

   Tack Josefin! Blir så glad när ni berömmer oss för bilderna! Kramar!

 • Wow, such an amazing place !
  Really beautiful pictures :))
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Johanna

  Tack så jättemycket för dina svar!! Jag tänkte bland annat köpa en weekend bag till min kille, typ i skinn eller liknande. Har du något tips på någon snygg som du vet? Får gärna länka eller om du har tips på vart ska kan hitta de 🙂

  PS. Dina bilder är helt magiska, förstår inte hur du kan få dem såååååå otroligt snygga! Amazing!

  • johannaolsson

   Hej! Självklart 🙂 Ja en weekend bag är alltid uppskattat. Vet jag min kille vill ha också. Jag vet ju inte alls vad du tänkt dig för budget. Men jag tycker ju LV har väldigt snygga. Går att hitta vintage också till bra priser! Annars kolla typ Massimo Dutti, dom kan ha bra grejer till överkomliga priser! 🙂 Eller bara på Zara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.