JOADORE
Now Reading:

Wishlist

HERE A little red shoe-lovin just before the weekend. There is just something about red shoes. Am I right...
Wishlist

reds

HERE

A little red shoe-lovin just before the weekend. There is just something about red shoes. Am I right or am I right? Which is funny though because with clothes I have a very hard time dealing with red. I like the color but i just can’t seem to make it work. With shoes though I find red shoes much easier to match than most other colored ones. I have a pair of heels in deep purple that I have never ever used and I have owned them for years.. But red shoes how ever is a great match even with jeans. Pair it with a red lip and it’s even better.

Lite röd sko-kärlek såhär innan helgen. Det är bara så himla fint! Det konstiga är att jag verkligen gillar rött på skor, men jag har svårt för det när det kommer till kläder. Jag gillar färgen men jag kan bara aldrig få röda kläder att funka på mig. Men med skor är det faktiskt en av de färger som är enklast att matcha jämfört med många andra färger. Jag har ett par skor i mörk lila som jag verkligen ALDRIG använt och jag har haft dom i flera år.. Men röda skor passar till och med jättebra med jeans. Röda läppar på det också så blir det jättefint.

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.