JOADORE
Now Reading:

Black beach in Bali

Location: Alila Villas Soori Dress: here Some more sunrise shots from this black beach in Bali this Friday!...
Black beach in Bali

JohannaOlsson-BaliBlueDressBluedress-JohannaOlsson51bluedress-johannaolsson7Bluedress-JohannaOlsson2JohannaOlsson-BaliBlueDress2JohannaOlsson-BaliBlueDress4
Location: Alila Villas Soori Dress: here

Some more sunrise shots from this black beach in Bali this Friday! I have never been to a black beach before so I was very excited to visit one this beautiful. But can’t imagine laying down with a towel on it? It must get very dirty haha. But this wasn’t really this type of beach. People just rode horses here (so sad I didn’t have the time to go do that) and drove quads (as you can see in the sand, haha) it’s a very long beach and very beautiful! Got this beautiful blue dress from two sisters here in Sweden that have just launched their new line. Thank you girls!

Lite mer solnedgångs bilder från Bali denna fredag! 🙂 Jag har faktiskt aldrig varit på en svart strand innan så jag tyckte det var så himla kul att få komma till en såhär vacker svart strand! Men jag kan inte tänka mig att lägga mig ner och sola med handduk? Haha, den måste ju bli jättesmutsig! Men detta var inte riktigt den typen av strand. Man red på hästar här (så ledsen att jag inte hann göra det) och körde fyrhjuling vilket ni kan se i sanden, haha. Det är en väldigt lång och vacker strand i alla fall! Fick den här superfina klänningen från två systrar som precis startat sitt eget klädmärke från Sverige. Tack tjejer! Perfekt att packa ner på semestern för den blir inte skrynklig alls.

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.