JOADORE
Now Reading:

Suede Jacket

Talk about having the fall look down with this suede beauty from LXLS. I'm totally feeling the Saint Laurent...
Suede Jacket

SuedeJacket-JohannaOlsson6SuedeJacket-JohannaOlsson3SuedeJAcket-JohannaOlsson8SuedeJacket-JohannaOlsson2SuedeJacket-JohannaOlsson4SuedeJacket-JohannaOlssonSuedeJacket-JohannaOlsson7SuedeJacket-JohannaOlsson5
Talk about having the fall look down with this suede beauty from LXLS. I’m totally feeling the Saint Laurent vibe without the hefty price tag 😉 And the suede on it is truly beautiful! Completed it with this all grey look which I’m also really into right now and goes with the silver details on the jacket. What are you guys thoughts? Sorry about being a little off here this weekend, but yesterday was basically the only day of summer I have experienced here in Stockholm this year so I just had to enjoy it a little hoping you watched some of it on snapchat (@johannaeo!) By the way, those of you who follow me on snap – how am I doing? What do you want to see more/less of?

Snacka om att ha höst looken klar med den här sjukt snygga jackan från LXLS. Så himla Saint Laurent fast med en betydligt bättre prislapp 😉 Och mockan är så himla fin på den. Super kvalité! Den är väldigt tjock också så kommer funka en bra bit in på hösten! Kompletterade den med hel grått vilket jag också gillar just nu för att matcha silver detaljerna på jackan. Sorry förresten att jag varit lite frånvarande här den här helgen men igår så hade vi den första sommardagen som jag fått uppleva i Sverige det här året så jag var tvungen att njuta lite! Hoppas att ni såg lite av det på snapchat (@johannaeo!) Förresten, ni som följer mig där, tycker ni jag är bra eller dålig? Vad vill ni se mer/mindre av?

I’m Wearing:
Jeans: RIVER ISLAND
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN
Sunglasses: DITA
Jacket: LXLS
Tee: VINCE

15 comments

 • antonia

  wow this photos are incredible. you look so stunning and hot in those jeans!!! you look so slim in them, did you lost weight or do they fit just incredible good? a really good look, i am really into it!! <3

  • johannaolsson

   Thank you sweetie!! No I think it’s just the jeans since they are high rise. I have always worn low rise before but now I start to really like these fit instead!! 🙂

 • Agnes

  Hej Johanna!
  Måste fråga, är ute efter ett par liknande skor, vet du om den modellen finns kvar och vart man kan köpa dem? Länka gärna 🙂
  Är det lack eller läder som du har?
  Tacksam för svar!

  • johannaolsson

   Nej, alltså den är slutsåld.. Dom kommer ju in då och då igen, men säljer slut väldigt snabbt. Patent leather heter det och modellen är pigalle plato 120.

 • Asså jeansen !!! OMG !!! The heart (and ass) needs them! Du ser smashing ut, och håret, no words, mörkt är fab och ger dig karaktär!! (Rimmar på här haha)

  • johannaolsson

   Haha tack fina! Vet inte riktigt om det där var ett rim dock, men det lät bra 😉

 • Rebecca

  I love your outfits.. as you wish to be, you’re always veeeery classical and i really find inspiration i your style.
  Your make up is also always soooo beautiful, and to me very natural (not too much). I would love if you had a little more focus on your make up and beauty favorites i general, because always so glowy and natural and it’s very admirable 🙂

  • johannaolsson

   Thank you so much! There are so many of you asking me about this so I promise I will try to include it a bit more! :)) xx, J

 • Hej vad använder för kamera och lins? så snygg du är kvinna, gash 😀

  • johannaolsson

   Tack söta! Här har vi använt Canon 5D + ett 85 mm objektiv

 • Vilken storlek har du på jeansen?

 • Trodde först att du hade färgat håret svart, skulle passa dig väldigt bra det också. Gillar din outfit såklart med som alltid.

 • Janni

  Älskar bloggen men snälla, tänk på särskrivningen! Det retar mig enormt mycket när jag läser bloggen. Dina texter skulle kännas så mycket proffsigare om stavningen var korrekt. I engelskan särskriver man de flesta ord “leather bag” eller “silver details”. I svenskan är det “läderväska”, “silverdetaljer” (inte silver detaljer) och “helgrått” (inte hel grått).

  • johannaolsson

   Håller med 100%! Det är en annan sak jag vill strukturera upp att kunna göra inlägg i förtid så att jag hinner korrektur läsa. Det gör jag tyvärr inte nu så blir väldigt mycket slarvfel. Jag vet att man särskriver i engelska men inte svenska men ibland blir det fel! Hoppas ni står ut ett tag till 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.