JOADORE
Now Reading:

zebra

Still can't get enough of this jacket! And I was so right about it looking insanely good with...
zebra

Johanna_Olsson-ZebraJeans3 Johanna_Olsson-ZebraJeans5 Johanna_Olsson-zebrajeansIMG_6609-2
Still can’t get enough of this jacket! And I was so right about it looking insanely good with jeans. Both grey jeans and black are my favs to wear with it! Today I’m getting some things done at the apartment. I’m meeting with another interior designer to finally finish the renovation here. We moved here in May but have still done basically nothing with the apartment and just been living in chaos because we didn’t know exactly what we wanted. Which mostly has had bad sides to it but there has also been some good with it. Because things I wanted when we bought this place is definitely not the things I want now. But one thing we have realized now is that we are not going to live here forever so it doesn’t really matter if every little detail isn’t perfection. So today we are going to decide the rest on doing closets, home office, new bathroom and kitchen. And I just want it as quickly as possible and done at once (and go for a really long vacation while it gets done.)

Kan fortfarande inte få nog av denna jackan! Och jag hade så himla rätt om hur snygg den var ihop med jeans. Älskar den! Gråa jeans och svarta är mina favoriter att ha den med. Idag ska jag få lite saker gjorda i lägenheten. Ska träffa en ny inrednings planerare så att vi äntligen kan få allting klart här hemma. Vi flyttade hit i maj men har fortfarande i stort sett inte gjort någonting med lägenheten och allting hemma är kaos. Vi har bara inte kunnat bestämma oss för hur vi vill ha det. Men det har varit lite bra också för hade vi gjort allting direkt så hade jag blivit väldigt missnöjd med många av sakerna för det jag ville ha i början vill jag absolut inte ha nu. Men en sak vi har insett nu är att allting inte behöver vara perfekt i minsta lilla detalj. Vi ska ändå inte bo här för alltid. Så idag ska vi bestämma resten av garderoberna, mitt lilla hemma kontor, nya badrummet och köket. Jag vill bara ha allting gjort så snabbt som möjligt och på en gång (helst vill jag åka på en riktigt lång semester medan det blir gjort också.)

I’m Wearing:
Jeans: RIVER ISLAND
Tee: VINCE
Shoes: CHRISTIAN LOUBOUTIN
Jacket: PIERRE BALMAIN

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.